Mano Gargždai



Baigtas įrengti Slengių mokyklos-daugiafunkcio centro darželio pastatas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Ketvirtadienį statybos užbaigimo komisija įvertino ikimokyklinio, priešmokyklinio ugdymo pastato Slengiuose užbaigimo darbus. Jau visai netrukus dar 74 vaikai galės įsikelti į naujas, šviesias, šiltas ir jaukias 800 kvadratinių metrų patalpas, kuriose juos sutiks 6 naujai priimtos dirbti auklėtojos ir 4 auklėtojų padėjėjos.

 

Vaikai bus ugdomi 4-iose grupėse. Šis naujas Slengių mokyklos-daugiafunkcio centro vieno aukšto pastatas – pirmas, atitinkantis A klasės energijos naudingumo reikalavimus rajone. Projektas įgyvendintas iš Savivaldybės biudžeto lėšų. Visa pastato kartu su aplinkos sutvarkymu ir ilgalaikiu turtu vertė – daugiau kaip 655 tūkst. eurų. Pastato aplinka dėl oro sąlygų atidėta tvarkyti pavasariui. Papildomai lėšų prireiks dar įrengti vaikų žaidimo aikštelei.

Projektą įgyvendino UAB „Statmax“ ir UAB „Barduva“ jungtinės sutarties pagrindu. Projekto vykdymo eigą kuravo Savivaldybės administracijos Statybos ir kelių priežiūros skyriaus vyriausioji specialistė Rūta Sarulienė.

Komisija apžiūrėjo ir įvertino visus atliktus darbus, sumontuotą įrangą, taip pat ir virtuvės, kuri ypač moderni, pritaikyta ruošti maistą taip, kad jis išlaikytų visas vertingąsias savybes. Priimtos trys naujos darbuotojos dirbti virtuvėje, taip pat įsteigtas vienas naujas etatas aplinkos priežiūrai.

Kartu pastato apžiūrėti atvyko ir Savivaldybės administracijos Statybos ir kelių priežiūros skyriaus vedėjas Algirdas Ronkus, Švietimo skyriaus vedėjas Algirdas Petravičius, Komunalinio ūkio ir aplinkosaugos skyriaus vedėjo pavaduotojas Feliksas Žemgulis, Architektūros ir urbanistikos skyriaus vyriausioji specialistė Jelena Makaveckienė.

„Džiaugiamės ir tikimės, kad dabar daugumos Slengių ir aplinkinių kaimų gyventojų poreikiai bus patenkinti ir naujos sienos pasipuoš vaikų kartu su auklėtojomis sukurtais darbeliais“, – sakė centro direktorė Daiva Anužytė-Kilnė.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 293 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,