Logo
 Spausdinti šį puslapį

Ekskursijoje gimnazistai ir pramogavo, ir sėmėsi žinių

Įvertinkite šį įrašą
(6 balsai)
Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos nuotr. Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos nuotr.

Taip jau nutiko, kad nemaža dalis Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos Ia, b, d, f klasių mokinių, jų klasės vadovės išvažiavo į ekskursiją į Kauną. Jau prieš Kalėdas aktyvūs mokiniai pasiūlė nuvykti į muzikinį renginį, na, o mokytojos-praktikės patarė jaunuoliams pasinaudoti proga ir pasidomėti laikinosios sostinės istorija. Vykstančius toks susitarimas tenkino – kelionė įvyko.

 

Pirmasis gimnazistų sustojimas buvo Kauno pilyje, kur išgirsta jos istorija, pavaikščiota po tunelius. Vienas tunelis buvo užtvertas grandinėmis – gidė aiškino, kad norint apsisaugoti nuo neprognozuojamų dvasių elgesio... Taip pat buvome senovinėje vaistinėje. Ten mums pasakojo, kaip atsirado vaistai, parodė, kaip jie buvo daromi. Farmacijos muziejuje galėjome pamatyti žmogaus kaukolių, senovinių medicinos įrankių. Tikrai išgirdome nemažai istorijų, įsiminėme kai kuriuos faktus.

Vėliau atsidūrėme prie „Akropolio“, deja, bet ne Graikijos. Čia mes numalšinome jau nebe žinių alkį, pasistiprinome prieš koncertą. 

Prasidėję taip ilgai laukti „M.A.M.A 2017“ apdovanojimai buvo linksmi, žaismingi. Nuovargio kaip nebūta – nenustygome vietoje, dainavome dainas kartu su atlikėjais bei džiaugėmės kartu su jais dėl gautų apdovanojimų. Ši ekskursija ir vėl mus praturtino nauju pažinimu, galimybe ir pramogauti, ir mokytis, norisi padėkoti bendrakeleiviams už smagias akimirkas!

 

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,