Mano Gargždai



Ketvergių pagrindinės mokyklos krepšininkai – treti Lietuvoje

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
V. Rumiancevo nuotr. V. Rumiancevo nuotr.

Vasario 3 dieną Jonavos kūno kultūros ir sporto centre vyko Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo vietovių mokyklų krepšinio 3 prieš 3 varžybos. Tarp 12 pajėgiausių teisę kovoti turėjo ir Ketvergių pagrindinės mokyklos vaikinų komanda.

 

Iš pradžių visos komandos po 3 burtų keliu buvo paskirstytos į 4 pogrupius, kur pirmas-antras vietas iškovojusios komandos olimpine sistema nuo ketvirtfinalio kovojo dėl nugalėtojų titulo. Mūsiškiai pakliuvo į „D“ pogrupį, kuris, kaip vėliau paaiškėjo, buvo vienas iš pajėgiausių, arba taip vadinamų „mirtininkų“. Čia be Klaipėdos rajono atstovų pateko pajėgios Rokiškio Juodupės ir Plungės rajono Žemaičių Kalvarijos Motiejaus Valančiaus gimnazijų komandos.

Pogrupyje buvo pralaimėta Plungės rajono krepšininkams rezultatu 7:10 bei santykiu 13:9 įveikti rokiškiečiai. Likę antri mūsiškiai pateko toliau kovoti su „C“ pogrupio nugalėtojais – Jurbarko rajono Veliuonos Antano ir Jono Juškų gimnazijos moksleiviais. Mačas nebuvo sunkus – nugalėta santykiu 12:6.

Pusfinalyje ketvergiškiams teko susitikti su labai pajėgia Šiaulių rajono Kužių gimnazijos komanda. Tai praktiškai buvo finalo vertos rungtynės. Gaila, bet fortūna šįkart nusisuko nuo ketvergiškių, pralaimėta po dramatiškos kovos santykiu 11:12. Tad paguodai liko kovoti dėl trečios vietos su Panevėžio rajono Smilgių gimnazijos krepšininkais. Nugalėję tame mače rezultatu 12:5, mūsų rajono krepšininkai pasidabino Lietuvos mokyklų žaidynių bronzos medaliais.

Nugalėtojais tapo Kužių gimnazija, finale įveikusi Pasvalio rajono „Pumpėnų“ gimnazijos krepšininkus.

Ketvergių pagrindinės mokyklos krepšininkų komandą sudarė: Lukas Zajauskas (kapitonas), Paulius Kazlauskas, Modestas Breivė ir Nojus Moncevičius. Komandos treneris ir vadovas – mokytojas Valentinas Rumiancevas.

 

Varžybų ir apdovanojimų akimirkos – LMNSC ir V. Rumiancevo nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 194 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,