Logo
 Spausdinti šį puslapį

Kelių policininkai savaitgalį vykdė tris reidus

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos AVPK nuotr. Klaipėdos AVPK nuotr.

Praėjusį savaitgalį Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos tarnybos pareigūnai organizavo tris policijos prevencines priemones. Jos vyko ne tik uostamiestyje, bet ir Klaipėdos bei Plungės rajonuose.

 

Klaipėdos rajone buvo patikrintos 287 transporto priemonės. Čia nustatyti trys neblaivūs, bet įstatymu leistos neblaivumo ribos neviršiję vairuotojai.

Plungės rajone buvo patikrintos 339 transporto priemonės. Pareigūnai užfiksavo 28 Kelių eismo taisyklių pažeidimus, sustabdė 4 išgėrusius, bet ribos neviršijusius vairuotojus ir vieną neblaivų vairuotoją. Šis 1994 m. gimęs, automobilį „Volvo“ vairavęs jaunuolis sekmadienį, dienos metu, apie 15 val., įkliuvo policijos pareigūnams Babrungėnų kaime. Alkoholio kiekio matuoklis parodė 0,6 promilės neblaivumą. Vaikinui paskirta 300 eurų bauda, o teisė vairuoti atimta vieneriems metams.

Klaipėdos mieste policijos pareigūnai patikrino 300 automobilių vairuotojų, nustatė 18 Kelių eismo taisyklių pažeidimų. Uostamiestyje į alkoholio matuoklį leistiną garų kiekį „įpūtė“ 2 vairuotojai.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,