Logo
 Spausdinti šį puslapį

Lietuvos mokyklų žaidynėse kovėsi „Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ estafečių atstovai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Zigmo Bitino nuotr. Zigmo Bitino nuotr.

Vasario 13 dieną Gargždų „Minijos“ progimnazijos sporto salėje vyko rajono bendrojo ugdymo mokyklų „Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ (DSV) estafečių varžybos. Kovojo 2005 metų gimimo ir jaunesni moksleiviai. O norą dalyvauti pareiškė tik dviejų bendrojo ugdymo mokyklų atstovai, tai – moksleiviai iš Gargždų „Minijos“ progimnazijos ir Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos.

 

Pajėgesni buvo Gargždų „Minijos“ progimnazijos DSV estafetininkai, aplenkdami savo varžovus septyniose estafetėse iš aštuonių.

„Minijiečius“ varžyboms ruošė kūno kultūros mokytoja Alina Vyšniauskienė. O nugalėtojais tapo: Neda Grakauskaitė, Kamilė Steikūnaitė, Salomėja Gabija Ivanovaitė, Kamilė Jonelytė, Deira Gruzdytė, Kornelija Staponaitė, Gytė Jakaitė, Oresta Viskontaitė, Eva Černiavskytė, Goda Birbalaitė, Jonas Žutautas, Arminas Jokubaitis, Mindaugas Šakinis, Rokas Adomauskas, Nojus Šimkus, Deimantas Lankutis, Lukas Mardosa, Arnas Reuka, Arnas Gomas ir Ignas Račkus.  

Vasario 14 dieną Gargždų „Minijos“ progimnazijos sporto salėje vėl vyko rajono bendrojo ugdymo mokyklų „Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ estafečių varžybos. Šį kartą kovojo 2007 metų gimimo ir jaunesni moksleiviai. Į varžybas atvyko dviejų bendrojo ugdymo mokyklų atstovai, tai – moksleiviai iš Gargždų „Minijos“ progimnazijos ir Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos.

Nors daugelyje estafečių vyko atkakli kova, pajėgesni buvo Gargždų „Minijos“ progimnazijos DSV estafetininkai, aplenkdami savo varžovus septyniose estafetėse iš aštuonių.

„Minijiečius“ varžyboms ruošė kūno kultūros mokytojos Rasa Marcinkevičienė ir Reda Liužinienė. O nugalėtojais tapo: Estela Tamošauskaitė (kapitonė), Martynas Nedvecij, Daironas Cirtautas, Erikas Markovas, Lukas Žilevičius, Povilas Triuška, Lukas Slavinskas, Dominykas Lileikis, Robertas Survilas, Orestas Liaudanskas, Deividas Lukas, Gabriela Volkova, Fausta Alsytė, Bernadeta Busilaitė, Emilija Plauskaitė, Smiltė Vaitkevičiūtė, Karina Kubiliutė, Ugnė Jonelytė, Milda Kvekšaitė ir Augustė Duotaitė.

 

Varžybų akimirkos – Zigmo Bitino nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,