Mano Gargždai



Mazūriškėse atvira liepsna pleškėjo žemės ūkio technikos dirbtuvės

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Vasario 21 d. apie 20 val. ugniagesiai buvo iškviesti į Klaipėdos rajono Mazūriškių kaimą, kur atvira liepsna degė žemės ūkio technikos dirbtuvės.

 

Gaisro metu sudegė pusė šio pastato ir jame buvęs automobilis „Opel Zafira“. Iš pastato spėta išnešti tris angliarūgštės ir du propano – butano dujų balionus. Gaisro priežastys tiriamos.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, vien šiais metais Lietuvoje jau degė daugiau kaip 600 gyvenamųjų namų. Net trečdalis šių gaisrų kilo dėl krosnių, židinių bei dūmtraukių įrengimo ir jų eksploatavimo reikalavimų pažeidimų. Ugniagesiams dažniausiai teko vykti gesinti užsidegusių suodžių individualiųjų gyvenamųjų namų dūmtraukiuose. Todėl prasidėjus dideliems šalčiams ugniagesiai gelbėtojai prašo gyventojų neperkaitinti krosnių, prakurams nenaudoti degalų ar kitų greitai užsiliepsnojančių skysčių, prie krosnies įrengti nedegų pagrindą, kad iškritusios žarijos neuždegtų grindų, nepalikti atvirų krosnies durelių, nedžiovinti ir nelaikyti malkų bei kitų degių medžiagų ant krosnies ar arti jos.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 141 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,