Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Minijos“ progimnazijoje netradicines pamokas vedė mokytojai iš Danijos (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Gargždų „Minijos“ progimnazijos nuotr. Gargždų „Minijos“ progimnazijos nuotr.

Gargždų „Minijos“ progimnazija jau keletą metų sėkmingai bendradarbiauja su Danijos Nykobing F miesto Sophieskolen mokykla. Kartu su šios mokyklos mokytojais dalyvauja pietų Baltijos šalių projekte „Veikime“.

 

Įdomiai leidome laiką Nord Plus projekte „Exchanges for all“, pietų Baltijos šalių projekte „Creat Learn“. Šį kartą mokytojai atvyko pagal Erasmus+ projektą „Getting closer“.

Vasario mėnesį „Minijos“ progimnazijoje integruotas pamokas vedė mokyklos pedagogai. Mokytojos Signe ir Lone su progimnazijos ketvirtokais kalbėjosi apie Egiptą, žaidė orientacinį žaidimą, informacijos ieškojo internete, darė piramides iš popieriaus. Mokytojai Lise-Lotte ir Michael vedė integruotas fizikos, matematikos ir anglų kalbos pamokas penktokams. Vaikai ne tik atliko fizikinius bandymus, bet ir anglų kalba su svečiais kalbėjo apie pomėgius bei Lietuvos ir Danijos šalių mokyklų skirtumus ir panašumus.

Šio projekto koordinatorės Renata Anužienė bei Asta Lukauskienė stengsis, kad projektas nenutrūktų. Kitais metais vėl lauksime svečių iš Danijos, tikimės, kad ir mūsų mokyklos mokytojai turės galimybę pasisvečiuoti ir padirbėti Sophieskolen mokykloje.

 

Gargždų „Minijos“ progimnazijos nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,