Mano Gargždai



Pradėta skvero prie knygyno rekonstrukcija

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Skveras turėtų būti rekonstruotas iki metų pabaigos. Kristinos Abromavičiūtės nuotr. Skveras turėtų būti rekonstruotas iki metų pabaigos. Kristinos Abromavičiūtės nuotr.

Skveras Gargžduose, Klaipėdos gatvėje, prie knygyno, pagaliau keičia „veidą“ – pradėti rekonstrukcijos darbai.

 

Klaipėdos rajono savivaldybės Statybos ir kelių priežiūros skyriaus vedėjas Algirdas Ronkus informavo, kad po rekonstrukcijos skvero infrastruktūra visiškai pasikeis: bus įrengti takeliai, apšvietimas, atnaujinti želdynai.

„Projekte buvo numatyta daugiau medžių išpjauti, bet komisija nusprendė juos palikti, dėl ko aš nelabai sutinku, nes skveras turėtų būti šviesesnis. Bet yra, kaip yra“, – komentavo A. Ronkus.

Rekonstrukcijos darbai, kuriuos vykdo UAB „Išskirtinio būsto statyba“, kainuos apie 140 tūkst. eurų. Darbus numatoma baigti ik šių metų galo.

Primename, kad rekonstruotame skvere bus pastatyta stikliniu gaubtu dengta Vytauto Karčiausko meninė kompozicija „Ameber-O“, kurios įsigijimui ir įrengimui iš Savivaldybės biudžeto 2018 m. skirta 50 tūkst. eurų, dar 3 tūkst. eurų atsiėjo skulptūrinės kompozicijos vertinimo paslauga.

 

Skvero sutvarkymo planą peržiūrėti galite ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 164 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,