Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Bangos“ jaunimui – ir iššūkis, ir galimybė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Jau praėjusiame sezone „Banga“ į savo gretas aktyviai įtraukė jaunuosius klubo auklėtinius. Patikimu žaidimu ir tiksliais smūgiais ne vienas prisidėjo prie iškovotų sidabro medalių.

 

Šiemet klubo jaunimui teks dar didesnis iššūkis – LFF Vykdomasis komitetas priėmė nuostatą, kad I lygos pirmenybėse visų rungtynių metu aikštėje vienoje komandoje privalo žaisti ne mažiau kaip du jauni žaidėjai – vienas U21 (gimę ne anksčiau 1997-01-01) ir vienas U19 (gimę ne anksčiau 1999-01-01). Jauniems žaidėjams tai ne tik iššūkis, bet ir galimybė pademonstruoti savo sugebėjimus, atkreipti jaunimo rinktinių trenerių dėmesį.

Patyrusiems „Bangos“ futbolininkams šiemet siekti pergalių padės Paulius Lotužys (gimęs 1998 metais), Justas Skuodas, Šarūnas Skulskis, Edgaras Anulis (visi trys gimę 1999 metais), Genaras Samsonik, Darius Zubauskas, Valdas Antužis, Ignas Grykšas (visi keturi gimę 2000 metais), Matas Petrikas (gimęs 2001 metais) ir Natanas Žebrauskas (gimęs 2002 metais).

Šiame tekste nepaminėti jaunieji „Bangos“ auklėtiniai taip pat turės galimybę prasibrauti į pagrindinės ekipos sudėtį, jei tinkamai savo sugebėjimus demonstruos treniruotėse ir II lygoje, kurioje ruošiasi dalyvauti „Banga B“.

Šiuo metu „Banga“ tęsia pasiruošimą I lygos pirmenybėms. Šiandien, šeštadienį, 14 valandą, Alytuje, mūsų komanda išmėgins jėgas su „Dainava“. Gargžduose „Bangą“ matysime kovo 8 dieną (ketvirtadienį) 18 valandą. Varžovas – Telšių „Džiugas“.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,