Logo
 Spausdinti šį puslapį

Savaitgalį Klaipėdos apskrityje Kelių policija vykdė prevencines priemones

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos AVPK nuotr. Klaipėdos AVPK nuotr.

Kovo 9–11 dienomis Klaipėdos apskrityje Kelių policijos tarnybos pareigūnai vykdė prevencines priemones, skirtas nustatyti galimus neblaivių ar apsvaigusių nuo narkotinių medžiagų vairavimo atvejus.

 

Iš viso pareigūnai Skuodo, Kretingos ir Plungės rajonuose bei Klaipėdos mieste ir Klaipėdos rajone patikrino 1 668 transporto priemonių vairuotojus ir nustatė, jog du iš jų vairavo neturėdami vairuotojo pažymėjimų, 10 nesegėjo saugos diržų, septynių automobilių vairuotojai nebuvo apdraudę savo transporto priemonių privalomuoju draudimu, o keturi apskritai nebuvo įregistravę savo automobilių. Dar penkių automobilių vairuotojai važinėjo neturėdami privalomos techninės apžiūros talonų.

Deja, bet netrūko ir neblaivių vairuotojų ir dviratininkų. Kovo 10 d., Klaipėdos mieste, Rimkų g., pareigūnai sustabdė 1994 m. gimusį vairuotoją, kuris į alkoholio matuoklį įpūtė 1,14 promilių. Tą pačią dieną du neblaivius dviratininkus pareigūnai sustabdė Klaipėdos rajone, vienas jų, gimęs 1963 m., įpūtė 0,72 prom., kitas, gimęs 1960 m., pūstelėjo 0,84 promilės.

Kovo 11 d. Plungės rajone, Milašaičiuose, 1995 m. gimęs „Nissan“ vairuotojas sustabdytas pareigūnų į alkoholio matuoklį įpūtė 0,53 promilės alkoholio.

Pareigūnai ir toliau nuolat vykdys prevencines priemones siekdami užkirsti kelią galimiems pažeidimams bei nustatyti galimus vairavimo atvejus apsvaigus.            

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,