Mano Gargždai



Moksleivių tinklinio varžybose stipriausios – priekuliškės

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Nugalėtojos. Zigmo Bitino nuotr. Nugalėtojos. Zigmo Bitino nuotr.

Kovo 14 dieną Sporto centro salėje vyko Lietuvos mokyklų žaidynių Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklų merginų tinklinio varžybos. Į jas susirinko penkios komandos.

 

Tai iš Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos, Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos, Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos, Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos ir Gargždų „Minijos“ progimnazijos.

Jau nuo varžybų pradžios išryškėjo tinklininkių iš Priekulės Ievos Simonaitytės ir Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijų pranašumas prieš kitas varžoves. Jos sausais rezultatais 2:0 įveikė kitas komandas ir tarpusavyje išsiaiškino nugalėtoją. Mačas tarp jų buvo ganėtinai atkaklus, įtemptas. Nugalėjo Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos tinklininkės trejuose setuose (21:19; 17:21; 18:16). Tad jos – pirmos, o „vaivorykštietės“ – antros.

Trečios vietos likimas sprendėsi tarp visų likusių komandų. Čia galop išryškėjo Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos pranašumas. Jos nors ir atkakliose kovose, bet nugalėjo abejas savo konkurentes ir iškovojo trečiąją vietą. „Minijos“ progimnazijos moksleivės rezultatu 2:1 (21:13; 10:21; 15:7) nugalėjo „Kranto“ tinklininkes. Joms ir atiteko ketvirtoji vieta.

Nugalėtojomis tapo mokytojo Antano Rimkaus auklėtinės Arlita Jaudžimaitė (kapitonė), Rosita Stanišauskaitė, Andželika Galdikaitė, Kamilė Krugelytė, Greta Mickutė ir Emilija Sausytė.

 

Varžybų akimirkos – Zigmo Bitino nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 620 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,