Mano Gargždai



Apdovanojo 100-mečio vaikus

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Šią savaitę Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas ir vicemerė Violeta Riaukienė aplankė ir apdovanojo jau beveik visus rajono šimtmečio vaikus. Vienintelė seniūnija, kurioje dar nėra registruota vaiko, gimusio šiais metais, – Judrėnų seniūnija.

 

Šią savaitę buvo apdovanoti dar 9 šimtmečio vaikai ir jų tėveliai. Mero ir vicemerės sveikinimų sulaukė Matas Daukantas ir jo tėveliai iš Priekulės seniūnijos, Kamilė Karbauskaitė ir jos tėveliai iš Dauparų–Kvietinių seniūnijos, Einoras Toleikis ir jo tėveliai iš Dovilų seniūnijos, Dorotas Vendelis ir jo tėveliai iš Gargždų seniūnijos, Arminas Bulvonas ir jo tėveliai iš Kretingalės seniūnijos, Ūla Pozingytė ir jos tėveliai iš Veiviržėnų seniūnijos, Beatričė Starkutė ir jos tėveliai iš Agluonėnų seniūnijos. Sendvario seniūnijoje tą pačią dieną gimė 3 vaikai: sausio 4-ąją pasaulį išvydo Greta Jokubauskaitė, Milana Dubova ir Polina Židkova.

Visi vaikučiai ir jų tėveliai buvo apdovanoti ir pasveikinti.

Savivaldybės vadovai visiems tėveliams linkėjo kantrybės, sveikatos ir išauginti pilietiškus, dorus, talentingus vaikus, kurie garsintų savo miestelius, rajoną ir visą Lietuvą. Klaipėdos rajono savivaldybė vaikams ir jų tėveliams dovanojo po 100 eurų premiją, įvykį įamžinantį raštą bei saldžių dovanų šimtmečio vaikų broliukams, sesutėms ir artimiesiems.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 145 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,