Logo
 Spausdinti šį puslapį

Parodoje-mokymuose pristatytas „eTwinning“ projektas

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Dalyvių nuotr. Dalyvių nuotr.

Kovo 2 d. Klaipėdos Gedminų progimnazijoje šurmuliavo jau trečioji nacionalinė švietimo įstaigų projektų paroda-mini mokymai „Projektų mugė 2018. Šimtas žinučių Tau, Lietuva“.

 

Joje pristatytas nacionalinis „eTwinning“ projektas, vienijantis net 125 partnerius iš įvairių Lietuvos mokyklų „Aš tikrai myliu Lietuvą, ar mylit ją Jūs?“. Projekto kūrėjoms Ramintai Birgėlienei ir Linai Zubauskienei buvo smagu sutikti projekto partnerius, „eTwinning“ bendraminčius iš Šiaulių, Panevėžio, Telšių, Plungės.

Džiaugėmės galimybe ne tik pristatyti savo projektą, bet ir susipažinti su kitų ugdymo įstaigų projektais, užmegzti ryšius. Projektų mugę vainikavo apdovanojimai. Progimnazijos mokytoja Lina Zubauskienė apdovanota finansine parama kelionei į tarptautinę konferenciją už profesinio orientavimo elementų integravimą į tarptautinio „eTwinning“ projekto „Students Professions Tree“ veiklas.

Dėkojame Klaipėdos rajono Švietimo centro metodininkui Juliui Adomkui ir Švietimo skyriaus vyr. specialistei Rasai Žvaginienei už suteiktą galimybę dalyvauti renginyje.

 

Renginio akimirkos – dalyvių nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,