Mano Gargždai



Moksleivių tinklinio varžybose – judrėniškių pergalė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Zigmo Bitino nuotr. Zigmo Bitino nuotr.

Kovo 21 dieną Policijos sporto salėje vyko Lietuvos mokyklų žaidynių Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklų vaikinų tinklinio varžybos.

 

Į jas susirinko penkios komandos. Tai iš Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos, Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos, Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos, Gargždų „Minijos“ progimnazijos ir Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos.

Jau nuo varžybų pradžios išryškėjo Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos tinklininkų pranašumas prieš kitus varžovus. Jie įveikė visas komandas sausais rezultatais 2:0 ir tapo žaidynių nugalėtojais. Mačas dėl antros vietos tarp „Vaivorykštės“ ir Veiviržėnų buvo ganėtinai atkaklus, įtemptas. Nugalėjo „vaivorykštiečiai“ trejuose setuose (21:17; 19:21; 15:10). Jie po to nors ir pralaimėjo susitikimą su „minijiečiais“, antros vietos dalybose tai nieko nelėmė. Treti – veiviržėniškiai, vienodais rezultatais 2:0 įveikę „Krantą“ ir „Miniją“.

Principinę kovą dėl ketvirtos vietos tarp „Kranto“ ir „Minijos“ laimėjo „krantiečiai“. Tad jie – ketvirti.

Nugalėtojais tapo šie mokytojo Andriaus Černeckio auklėtiniai: Tomas Savickas, Ernestas Srėbalius, Martynas Savickas, Lukas Jokšas, Vilius Zabiela, Martynas Plauška ir Giedrius Žemgulys.

 

Varžybų akimirkos – Zigmo Bitino nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 233 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,