Logo
 Spausdinti šį puslapį

Konkurse „Šokantys batai 2018“ – dalyvių gausa (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Dominykos Ambroževičiūtės nuotr. Dominykos Ambroževičiūtės nuotr.

Kovo pabaigoje Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazija pasidavė šokio ritmams – jau 5-ąjį kartą vyko respublikinis šokių kolektyvų konkursas „Šokantys batai 2018“.

 

Pasak renginio organizatorės – „Vaivorykštės“ gimnazijos choreografijos mokytojos A. Papievienės – jubiliejiniame konkurse dalyvavo 32 šokių kolektyvai, daugiau kaip 400 šokėjų iš rajono, Klaipėdos, Šiaulių, Tauragės, Palangos, Plungės, Šilalės, Šilutės, Platelių, Mažeikių ir t.t.

„Kasmet suvažiuoja vis daugiau kolektyvų. Šiemet padarėme staigmeną – išmėginome, kaip šoka patys vadovai, geriausias buvo apdovanotas“, – pasakojo organizatorė.

Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazistai dalyvius vaišino savo keptais keksiukais, kurių pagaminta daugiau kaip 400.

Konkurse teisėjavo Dovydas Veiverys, Deimantė Kryžiūtė, Evelina Pilkauskaitė, Ingrida Sutkienė ir Laura Maskova.

 

Konkurso laureatai:

Šiuolaikinio šokio kategorijoje nugalėjo paaugliai „Tina dance“ su šokiu „Makeba“, jaunimo pogrupyje pirmoji vieta atiteko Platelių meno mokyklai už šokių kovą.

Šou kategorijoje triumfavo šokių kolektyvas „Lugnė“ su šokiu „Blekete“. Populiariojo šiokio kategorijoje geriausiai įvertinta paauglių grupė „Tina dance“ už „Silver night“. Jaunimo kategorijoje nugalėjo šokių kolektyvas „Ups“ su šokiu „Jaunimo bachata“.

 

Konkurso akimirkos – Dominykos Ambroževičiūtės nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,