Mano Gargždai



Klaipėdos krašto buriuotojai sezoną atidarė Europos taurės varžybose Italijoje (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Agnės Dalangauskienės nuotr. Agnės Dalangauskienės nuotr.

Pagaliau prasidėjo naujas buriavimo sezonas, o kartu su juo ir nauji tikslai, lūkesčiai, pergalės... VšĮ Klaipėdos krašto buriavimo sporto mokyklos „Žiemys“ penketukas šį sezoną atidarė Italijoje, Ankonos mieste vykusiose Europos taurės varžybose.

 

Jose dalyvavo priekuliškis Neilas Straukas, Benas Klioštoraitis, Patrikas Tamašauskas, Paulius Petrošius ir Nojus Bestauskas (Klaipėdos raj.), kartu su buriavimo treneriu Algiu Patašium. Buvusiems trenerio Mariaus Nagdasovo auklėtiniams – tai pirmos Europos taurės etapo varžybos su „Laser 4.7“ klasės jachtomis. Oro sąlygos buvo labai permainingos  nuo smarkaus vėjo iki visiško štilio. Ir vienu, ir kitu atveju, laukimas „ant vandens“ sportininkams – sunkus išbandymas. Per keturias varžybų dienas vyko tik 4 plaukimai. Neilui Straukui, („Laser Standard“) tam, kad patektų į dvidešimtuką, kiek pritrūko sėkmės. Tad teko tenkintis 24-ąją vieta. Nojus Bestauskas užėmė 43 vietą, Patrikas Tamašauskas – 72, Paulius Petrošius – 89 ir Benas Klioštoraitis – 98 vietas.

Klaipėdos krašto buriavimo sporto mokyklos „Žiemys“ vadovybė yra dėkinga mokyklos dalininkėms Klaipėdos miesto ir rajono savivaldybėms bei partneriui VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijai, kurių dėka sportininkai turėjo galimybę dalyvauti varžybose Italijoje.

Jau šią savaitę mokyklos buriuotojai pradeda ruoštis balandžio 27–29 d. vyksiančioms LR buriavimo taurės varžyboms Nidoje.

Palinkėkite jiems gero vėjo!

 

Akimirkos iš varžybų – Agnės Dalangauskienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 263 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,