Mano Gargždai



„Vaivorykštės“ gimnazistai dalija dovanas

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Gimnazijos nuotr. Gimnazijos nuotr.

Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos klasių vadovai, socialinės pedagogės ir psichologė vykdo socialinio emocinio ugdymo programą „Raktai į sėkmę“.

 

Užsiėmimų metu dėmesys skiriamas skatinti mokinių savimonę, socialinį atsakingumą bei gebėjimą priimti tinkamus sprendimus. Suvokiama, kad teorija labiau sutaps su praktika, jei gimnazistams bus siūloma aktyviai įsitraukti į įvairias veiklas, akcijas ir noriai padėti kitiems.

O praktinių veiklų gimnazistai gali išbandyti įvairių. Štai dalis gimnazijos I–II klasių mokinių su vadovėmis neseniai tvarkė ir švarino Laugalių kapinių teritoriją. Gausus būrys gimnazistų dalyvavo akcijoje „Padovanok dovaną, kuri užauga“ (jos iniciatorė – Klaipėdos rajono savivaldybės mero pavaduotoja Violeta Riaukienė). Prie šios iniciatyvos įgyvendinimo „Vaivorykštė“ prisideda jau antrus metus. Gimnazistams, jų tėvams bei mokytojams smagu ir visai nesunku atnešti populiariausių daržovių, prieskoninių augalų sėklų ar sodinukų, kas yra dovanojama tam, kam labiausiai reikia.

Gana simboliška nuoširdžiai padovanoti sėklų, kurios vėliau duoda derlių: vieniems tai bus skanios daržovės ar kvapnūs prieskoniai, o kitiems – supratingumas, kad nuo mažų darbų prasideda dideli. Taigi, gimnazistai, kurie balandžio 27 d. minės mokyklos veiklos 30-metį, moka savo rajono bendruomenės narius nustebinti dovanomis.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 216 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,