Mano Gargždai



Gargždų sunkiaatlečiai ir toliau džiugina pasiekimais

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sunkiaatlečiai su treneriu E. Šaukliu. Sporto mokyklos nuotr. Sunkiaatlečiai su treneriu E. Šaukliu. Sporto mokyklos nuotr.

Šilutėje vyko Lietuvos jaunių iki 17 m. sunkiosios atletikos čempionatas. Šiose varžybose iškovojo teisę dalyvauti keturi Gargždų sporto mokyklos auklėtiniai.

 

Trenerio Edvardo Šauklio auklėtiniai nenuvylė ir šį kartą. Pačioje sunkiausioje svorio kategorijoje – virš 105 kg – čempionu tapo Karolis Stonkus. Jo rezultatas rovimo veiksme – 115 kg, o stūmimo – 155 kg.

Svorio kategorijoje iki 105 kg Julius Juknys iškovojo 3-ąją vietą, o Vilius Norkus (svorio kategorija iki 69 kg) ir Erlandas Eglynas (svorio kategorija iki 77 kg) iškovojo 6-tąsias vietas. Jie dar jauni, šioje amžiaus grupėje dalyvauti galės dar du metus.

Sunkiaatlečiai sėkmingai pradėjo 2018 metus – be šių dviejų medalių dar parvežti du medaliai iš Lietuvos čempionato iki 15 metų. Artimiausios varžybos gegužės ir birželio mėnesiais – Jaunučių žaidynės ir Lietuvos moterų ir vyrų čempionatai, kur taip pat planuojama pasirodyti sėkmingai. Treniruočių salėje dirbama daug ir sunkiai, taip siekiama užsibrėžto tikslo.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 442 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,