Mano Gargždai



Kviečia į pavasarinę iškylą narcizų apsuptyje

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Gargždų miesto bendruomenė miestiečius bei svečius jau trečiąjį kartą kviečia pasidžiaugti pavasariniu narcizų žydėjimu. Sekmadienį, gegužės 6 d., 15 val., visi laukiami piknike tarp narcizų.

 

Iškyla įvyks jaukioje aplinkoje, pievoje prie vaikų žaidimų aikštelės. Pikniko dalyviai raginami atsinešti pledus, užkandžius ir gerą nuotaiką. Taip pat būtina nepamiršti atsivesti savo mamas, nes šis ypatingas sekmadienis skirtas joms. Organizatoriai viliasi, kad tą dieną susirinkusiuosius saulė lepins savo šiluma.

Kaip ir praėjusiais metais visi norintys galės pasivėžinti nuostabaus grožio karieta. Vaikų lauks arkliukai Kvadratas ir Spartakas. Mažieji galės pasipuošti veidukus piešiniais, žaisti su mimais, karstytis vaikų žaidimų aikštelėje, smaguriauti cukraus vatą, gaminti gėles ir vėjo gaudykles. Kol vaikai pramogaus, tėčiai ir mamos galės mėgautis narcizų pievos grožiu, muzikos garsais.

Kaip ir anksčiau, taip ir šiais metais šventės dalyviai bus kviečiami dovanoti narcizus Gargždų miesto parkui. Prie kiekvienos pramogų vietos stovės paramos dėžutė, į kurią bus galima įmesti piniginę auką, skirtą nuostabiems augalams. Primenama, kad vienas narcizo svogūnėlis kainuoja 10 centų. Visi šventėje surinkti pinigai bus skirti jiems įsigyti.

Tad kviečiame dovanoti, pramogauti, džiaugtis žydinčiais narcizais ir gyvenimu!

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 485 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,