Mano Gargždai



Tinklinio turnyre Gargždų sportininkės pasipuošė sidabro medaliais

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gargždų sporto mokyklos nuotr. Gargždų sporto mokyklos nuotr.

Praėjusį savaitgalį Minijos“ progimnazijos sporto salėje vyko tinklinio turnyras Gargždų sporto mokyklos taurei laimėti. Varžytis dėl taurės susirinko 1999 m. gimusios ir jaunesnės merginos iš Klaipėdos tinklinio akademijos, Plungės sporto ir rekreacijos centro, Pagėgių ir Gargždų sporto mokyklų.

 

Pirmose varžybose tinklinio aikštelėje susitiko Klaipėdos tinklinio akademijos (TA) ir Gargždų sporto mokyklos ugdytinės. Susitikimas baigėsi Klaipėdos TA pergale. Žaidžiant su Pagėgių komanda Gargždų sporto mokyklos merginos tik lemiamame kėlinyje galėjo džiaugtis pergale (2:1). Dėl antros vietos jos varžėsi su Plungės sporto ir rekreacijos centro (SRC) komanda. Rezultatu 2:0 nugalėjo Plungės merginos, šeimininkės džiaugėsi sidabro medaliais. Sporto mokyklos taurė iškeliavo į Klaipėdos tinklinio akademiją. Plungės SRC merginos džiaugėsi 3 vietos taure ir bronzos medaliais.

Išdalinus taures ir medalius, buvo renkamos naudingiausios komandų žaidėjos. Nugalėtojų komandoje Naudingiausios žaidėjos“ taurelė įteikta Augustei Petrauskaitei, Plungės SRC – Samantai Jokšaitei, Gargždų sporto mokyklos komandoje – Monikai Asnauskaitei.

Gargždų sporto mokyklos garbę gynė: Egidija Pociūtė, Ieva Žemgulytė, Ieva Bradauskaitė, Evelina Lengvinaitė, Ugnė Kuprytė, Greta Laurinavičiūtė, Monika Asnauskaitė.

Trenerė Jolanta Žukauskienė dėkoja sporto mokyklos administracijai ir Gargždų geležinkelio“ vadovui Arūnui Grikšui už paramą vykdant turnyrą.

 

Akimirkos iš turnyro – Gargždų sporto mokyklos nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 488 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,