Mano Gargždai



Rajono pirmosios lygos krepšinio pirmenybių nugalėtoja – „Greenteam“ ekipa

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sporto centro nuotr. Sporto centro nuotr.

2017–2018 m. Klaipėdos rajono krepšinio pirmenybės prasidėjo dar rugsėjo mėnesį. Jose startavo penkiolika komandų, kurios žaidė vieno rato sistema. Sužaidus grupės varžybas, komandos buvo suskirstytos į du pogrupius. Pirmąsias aštuonias vietas grupėje užėmusios ekipos pateko į A pogrupį (Aukščiausia lyga), o likusios 7 – į B pogrupį (Pirmoji lyga).

 

Sužaidus pirmosios lygos grupės susitikimus, paaiškėjo komandos, kurios pateko į kitą etapą – atkrintamąsias varžybas. Pirmoji atkrintamųjų varžybų pora – „Daukšaičių“ ir „Ąžuolo“ komandos, antroji – „Greenteam“ ir „Jakų logistikos centras“. Pirmos poros kovoje išsiaiškinti kuri ekipa yra pajėgesnė, pakako dviejų rungtynių. Serijoje iki 2 pergalių jaunesni ir greitesni „Daukšaičių“ komandos atstovai (vadovas Laimonas Jencius) 2:0 palaužė kovingą Vilmos Baltuonienės treniruojamą komandą.

Kitoje poroje nugalėtojams išaiškinti prireikė trijų susitikimų. Visos serijos rungtynės vyko taškas į tašką, o nugalėtojas paaiškėdavo tik rungtynių pabaigoje. Pirmąjį susitikimą laimėjo „Jakų logistikos centro“ komanda (vadovas Valentinas Rumiancevas), tačiau antrajame ir trečiajame susitikimuose sėkmė lydėjo „Greenteam“ ekipą (vadovas Aretas Mikaločius), kuri laimėjo seriją 2:1 ir iškopė į finalą.

Kovoje dėl bronzos medalių „Jakų logistikos centro“ komanda 83:75 įveikė „Ąžuolą”. Rungtynėse dėl pirmosios vietos nuo pirmų minučių „Greenteam” krepšininkai išsiveržė į priekį ir kontroliuodami žaidimo eigą sulaukė finalinio teisėjo švilpuko, kuris ir paskelbė pastarosios komandos krepšininkus 2018 m. pirmos lygos nugalėtojais. Finalinių rungtynių rezultatas – 95:80.

Pasibaigus varžyboms buvo apdovanoti nugalėtojai ir prizininkai, taip pat geriausi komandų žaidėjai. Geriausiais finalinių rungtynių žaidėjais pripažinti Marius Utkus („Ąžuolas“), Andrius Steponaitis („Jakų logistikos centras“), Kristupas Pozingis („Daukšaičiai“) ir finale net 33 taškus pelnęs Andrius Bėrontas („Greenteam“).

Čempionų komandos garbę gynė A. Mikaločius, M. Bertys, M. Joknys, M. Banys, P. Simanavičius, R. Simanauskas, R. Kvasys, A. Daugėla, N. Taraškus, M. Jonikas, G. Gražulis ir A. Bėrontas.

 

Akimirkos iš varžybų – Sporto centro nuotraukose:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 441 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,