Mano Gargždai



„Minijoje“ praūžė šokių konkursas „Oki doki – pajausk šokį 2018“ (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gargždų „Minijos“ progimnazijos nuotr. Gargždų „Minijos“ progimnazijos nuotr.

Balandžio 19 d. Gargždų „Minijos“ progimnazijoje vyko šokių konkursas „Oki doki – pajausk šokį 2018“, kurio tema šiemet – „Šoku Lietuvai“. Konkurse dalyvavo 14 penktų–aštuntų klasių moksleiviai. Šokėjai parodė po vieną pasirenkamąjį šokį, o geriausieji buvo apdovanoti.

 

Šokėjų atlikimo techniką, choreografiją, režisūrinius sprendimus, sceninę išvaizdą vertino kompetentinga komisija: Klaipėdos universiteto Menų akademijos studentė Deimantė Raudytė, Gargždų „Kranto” pagrindinės mokyklos choreografijos mokytoja metodininkė ir kolektyvo „Skraja” vadovė Vaida Zacharevičienė bei Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro teatro studijos „Smart” vadovas Laimonas Dirškus. Savo šmaikščius pastebėjimus išsakė ir humoristinė šokių konkurso komisija. Tai artistiškieji mokyklos šeštokai, kurie žiūrovus džiugino savo išvaizda ir vaidybiniais sugebėjimais.

Renginį vedė nepakartojami 6c ir 6e klasių mokiniai: Augustė Petreikytė, Ovidijus Oželis, Danielė Vaičiulytė ir Nojus Šimkus, kurie įsikūnijo į geriausius ir talentingiausius Lietuvos šokėjus.

Savo pasirodymais publiką džiugino svečiai: Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos šokėjai, šokių kolektyvas „Skraja“ iš Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos bei mažiausiosios „Minijos“ progimnazijos 1–2 klasių šokėjos.

Už nominaciją „Romantiškiausias valsas“ buvo apdovanota 5b klasė, „Stilingiausi šokėjai“ – 5e klasė, „Trankiausias lietuvių liaudies šokis“ – 7b klasė, „Metų atradimas“ – 7e klasė, „Originaliausias šokis“ – 8a klasė, „Gražiausias laisvas šokis“ – 8b klasė. Geriausiai šokančia klase komisija pripažino 5c klasę.

Dėkojame visiems konkurso dalyviams, svečiams, tėveliams, mokytojams, padėjusiems pasiruošti konkursui ir, žinoma, draugiškai publikai.

 

Akimirkos iš šokių konkurso – mokyklos nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 401 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,