Mano Gargždai



Taurės neiškovojo, bet parsivežė garbingų apdovanojimų

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
,,Kranto" pagrindinės mokyklos mergaičių futbolo komanda užėmė 4 vietą tarp visų moksleivių Lietuvoje. Dalyvio nuotr. ,,Kranto" pagrindinės mokyklos mergaičių futbolo komanda užėmė 4 vietą tarp visų moksleivių Lietuvoje. Dalyvio nuotr.

Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos futbolininkės pateko į Lietuvos mokinių olimpinio festivalio 1999 metais gimusių ir jaunesnių mergaičių mažojo futbolo finalines varžybas. Merginos prizinės vietos finale neiškovojo, bet gavo ne vieną apdovanojimą.

„Kranto“ pagrindinės mokyklos futbolininkės varžybose užėmė IV vietą. Merginoms nepavyko įveikti itin stiprių ir pajėgių varžovių, kurių daugelis žaidžia net Lietuvos rinktinėje. Užtat futbolininkės pasisėmė patirties, ištyrinėjo varžoves ir neliko be apdovanojimų. „Kranto“ žaidėja Roberta Tarasevičiūtė pripažinta geriausia varžybų gynėja, Paulina Narbutaitė – geriausia komandos žaidėja, o Karolina Ubartaitė – garbingiausia finalo žaidėja.

„Buvome nusiteikę, kad aukščiausios vietos neužimsime, nes žinojome, kokios stiprios yra varžovės. Nusileidome finalo nugalėtojoms iš Dusetų, neįveikėme Alytaus futbolininkių. Tikėjomės nugalėti Ukmergės komandą – jėgomis ji buvo lygiavertė. Kurį laiką prieš Ukmergę ir pirmavome, tačiau sėkmė nuo mūsų nusisuko. Bet kokiu atveju, „Kranto“ merginos tikrai gerai pasirodė ir galiu pagirti jų žaidimą“, - portalui mano-gargzdai.lt sakė gargždiškių treneris Giedrius Ratkus.

„Kranto“ pagrindinės mokyklos futbolininkės, prieš patekdamos į finalą, įveikė ne vieną Lietuvos mokinių olimpinio festivalio etapą. Merginos žaidė tarpmokyklinėse, zonos ir tarpzoninėse varžybose. Iš viso merginų futbolo varžybose kovojo 35 savivaldybių bendrojo ugdymo mokyklų komandos – į finalą pateko tik keturios. 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 414 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,