Logo
 Spausdinti šį puslapį

Skelbiamas viršelio iliustracijos konkursas mokiniams „Mano šaunioji mokykla“

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pixabay nuotr. Asociatyvi Pixabay nuotr.

Švietimo ir mokslo ministerija kviečia mokinius sukurti rengiamo leidinio „Lietuva. Švietimas šalyje ir regionuose 2018. Gera mokykla“ viršelio iliustraciją, jos tema – mano šaunioji mokykla. Leidinyje bus pateikta švietimo analizė, bus stengiamasi nubrėžti geros ir kokybiškai dirbančios mokyklos viziją.

 

Konkursinio organizatoriai kviečia mokinius pasidalinti, kokia turi būti mokykla, kurioje gera kiekvienam, ir savo idėjas pateikti meno kalba. Iliustraciją knygos viršeliui atrinks komisija, bus atsižvelgiama į kūrybiškumą, originalumą, įdomumą, savitą temos pateikimą.

Laukiame kompiuterinės grafikos ar iliustracijos darbų. Konkursui pateikiami darbai turėtų atitikti šiuos kriterijus: įrašyti TIFF, JPG ar PDF formatu; tikti į viršelio formatą – 210 ir 297 mm, A4 dydžio: maketas turi būti su 5 mm užlaidomis iš visų pusių ir tekstas ne arčiau kaip 15 mm nuo krašto; bylos raiška turi būti 300 dpi; pageidautinas spalvų modelis – CMYK; darbai supakuoti „WinZIP“ arba „WinRAR“ programomis; darbo dydis negali viršyti 3 megabaitų; siunčiamos bylos pavadinime reikia nurodyti autoriaus vardą, pavardę, klasę ir mokyklą (pavyzdžiui, Vardenis Pavardenis, III a, Vilniaus „Pavasario“ gimnazija).

Kiekvienas dalyvis gali atsiųsti ne daugiau kaip po du darbus.

Mokinių darbai laukiami iki 2018 m. birželio 8 d. el. paštu .

Elektroniniame laiške prašoma nurodyti ir kitus dalyvio duomenis – telefono numerį, elektroninio pašto adresą, mokyklos adresą, rengusio mokytojo vardą ir pavardę.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,