Logo
 Spausdinti šį puslapį

Po 18 metų darbą baigė Vėžaičių seniūnas Liudas Laukaitis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
L. Laukaitis. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. L. Laukaitis. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Šiandien – paskutinė Vėžaičių seniūno Liudo Laukaičio darbo diena. Nuo 2000 m. seniūnu dirbęs Liudas Laukaitis, sulaukęs pensinio amžiaus, atsisveikina su kolegomis ir tikisi, kad pradėti darbai, tradicijos Vėžaičių seniūnijoje bus tęsiami ir toliau.

 

Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas, vicemerės Rūta Cirtautaitė ir Violeta Riaukienė, Administracijos direktoriaus pavaduotojai Česlovas Banevičius ir Ligita Liutikienė gegužės 16 d. vyko į Vėžaičių seniūniją, kur dėkojo seniūnui už ilgus darbo metus, nuoširdų rūpestį seniūnijos gyventojais bei linkėjo, baigus darbus, skirti daugiau laiko sau, savo šeimai, pomėgiams, nepamiršti visuomeninės veiklos.

Vėžaičių seniūnui Liudui Laukaičiui buvo įteiktas mero Vaclovo Dačkausko ir Administracijos direktoriaus Sigito Karbausko pasirašytas padėkos raštas, kuriame jam dėkojama už ilgametį, prasmingą, sąžiningą darbą savivaldoje, visuomeninę veiklą, asmeninę iniciatyvą puoselėjant seniūnijos aplinką.

Seniūnui už darbą ir bendrystę taip pat dėkojo seniūnijos darbuotojai, bendruomenių pirmininkai ir seniūnaičiai, Kultūros centro direktorė, bibliotekininkai, Vėžaičių parapijos klebonas, dabartinė bei buvusi Vėžaičių pagrindinės mokyklos direktorės ir Vėžaičių lopšelio-darželio direktorė.

 

Klaipėdos r. sav. nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,