Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Banga“ įveikė Pakruojo ekipą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Antradienį Pakruojyje „Banga“ 1:0 įveikė „Pakruojį“.

 

Aukštu tempu prasidėjusiose rungtynėse jau pirmosiomis minutėmis komandos apsikeitė pavojingais išpuoliais. Pirmą rimtesnę galimybę grasinti varžovų vartams „Banga“ turėjo 8 minutę, tačiau E. Anulis pasirinko ne smūgį, o perdavimą ir galimybė liko neišnaudota. 17 minutę D. Zubauskas perdavimu iš krašto baudos aikštelėje surado G. Samsonik, kuris smūgiu iš 10 metrų pasiuntė kamuolį į šeimininkų vartus.

Jau pirmajame kėlinyje „Bangai“ teko atlikti du keitimus. 43 minutę vietoje patyrusio K. Gnedojaus į aikštę žengė J. Skuodas ir taip jau jauna „Bangos“ komanda dar pajaunėjo.

Baigiantis kėliniui D. Zubauskas turėjo galimybę padvigubinti persvarą, tačiau pritrūko tikslumo.

Antrajame kėlinyje iniciatyva priklausė „Pakruojui“, o „Banga“ gynėsi ir laukė progų kontratakoms. Kelis kartus komandą gelbėjo I. Driomovas arba varžovams pritrūkdavo tikslumo. Du kartus gargždiškiai galėjo nubausti šeimininkus, tačiau progų neišnaudojo D. Zubauskas ir A. Bačanskis.

Kitas rungtynes „Banga“ žais išvykoje, tačiau toli keliauti neteks – rungtynės vyks Gargždų miesto stadione. Sekmadienį, gegužės 27 dieną, 18 valandą komanda LFF Taurės antrojo etapo dvikovoje susitiks su Gargždų „Pramogomis SC“.

 

Iš protokolo. „Pakruojis“ (Pakruojis) – „Banga“ (Gargždai) 0:1 (0:1).

Pakruojo stadionas, 100 žiūrovų. Teisėjas – U. Veprauskas.

Įvartis: 17 min. G. Samsonik („Banga“).

Įspėjimai: 30 min. G. Samsonik, 55 min. P. Lotužis, 73 min. I. Driomovas, 76 min. J. Skuodas („Banga“).

„Bangos“ sudėtis: I. Driomovas, V. Antužis, N. Žebrauskas, E. Bračkus, M. Gudauskas, E. Anulis (37′ P. Lotužys), K. Gnedojus (43′ J. Skuodas), G. Samsonik, A. Bačanskis (90+3′ M. Ilginis), A. Skurdelis, D. Zubauskas (90+2′ M. Petrikas). Atsargoje liko: K. Smilingis.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,