Mano Gargždai



Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijoje – tarptautinis susitikimas (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Projekto koordinatorių nuotr. Projekto koordinatorių nuotr.

Praėjusi savaitė į Priekulės Ievos Simonaitytės gimnaziją, o kartu ir į pačią Priekulę, įnešė daug gaivaus jaunatviško šurmulio.

 

Tarptautinio Erasmus+ KA2 tarpmokyklinių strateginių partnerysčių projekto „Vienas namuose“ („Home Alone“) partneriai – mokiniai ir jų mokytojai iš Lenkijos, Latvijos, Slovėnijos, Ispanijos, Graikijos, Rumunijos, susirinko bendram darbui baigiamajame projekto susitikime. Dalyviai vykdė numatytas veiklas – namų darbų pristatymai, darbas pamokose, sportinės varžybos, kūrybinės dirbtuvės, aštuonių kalbų „Išgyvenimo žodynėlio“ kūrimas, ekskursija aplankant Lietuvos Jūrų ir Palangos Gintaro muziejus, „Įvairovių mugė“ su kiekvienos šalies pasirodymu, paremtu tradiciniais šokiais bei dainomis, kulinarinio paveldo pristatymai ir degustacijos, dalyvavimas tarptautinėje integruotoje mokinių ir mokytojų konferencijoje – įtempta darbotvarkė neleido švaistyti taupiai apskaičiuoto susitikimo laiko.

Atvykusieji mokiniai gyveno šeimose ir turėjo puikią progą patirti kasdieninį realaus lietuviško gyvenimo ritmą, tuo pačiu supažindindami naujus draugus su savo šalies gyvenimo subtilybėmis, lygindami panašumus ir skirtumus.

Dveji projekto metai pralėkė žaibu – rodos tik neseniai užsimezgusi virtuali pažintis išaugo į bičiulystę bendrose veiklose, o štai jau ir paskutinių projekto dienų juoką ir klegesį ašarų lietumi nulaistė neišvengiamas išsiskyrimo momentas. Kiekviena pradžia turi pabaigą, o kiekviena pabaiga yra naujos idėjos pradžia.

Projekto koordinatorės taria didžiulį ir nuoširdų ačiū gimnazijos mokinių šeimoms, kolegoms mokytojams, gimnazijos vairuotojams ir valgyklos darbuotojoms, Drevernos „Žvejytėms“ (vadovė Virgina Asnauskienė), visiems palaikiusiems ir prisidėjusiems prie sklandaus vizito organizavimo.

 

Projekto koordinatorių nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 484 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,