Mano Gargždai



LFF I lygos varžybos: „Banga“ – „Trakai B“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. Asociatyvi VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Penktadienį 18.30 val. Gargždų miesto stadione „Banga“ susitiks su „Trakais B“.

 

Į Gargždus atvykstantys trakiškiai šiuo metu I lygoje užima priešpaskutinę vietą. Keturių taškų kraitis sukauptas 1:0 įveikus „Džiugą“ ir 1:1 sužaidus su „Uteniu“. Kituose septyniuose susitikimuose patirti pralaimėjimai (keturis kartus trimis ir daugiau įvarčių). Tokius kuklius rezultatus nulėmė tai, kad prieš sezoną „Trakų B“ ekipa atsisveikino su keletu I lygoje daug žaidusių futbolininkų (net keturi iškeliavo į Uteną). Be to, 2017 metais nemažai I lygoje žaidęs S. Čyžas tapo svarbiu pagrindinės sudėties futbolininku ir laiką leidžia A lygoje. Po tokių permainų „Trakų B“ marškinėlius vilki ir jauni, nedaug patirties turintys futbolininkai.

Bene stipriausia šio sezono trakiškių grandis – vartininkas. Sezono pradžioje vartuose stovėjo T. Švedkauskas, vėliau – I. Plūkas. Tiesa, nei vieno iš jų Gargžduose neturėtume išvysti, nes abu pakviesti į Lietuvos rinktinę Baltijos taurės turnyrui. Iš kitų dažniau rungtyniaujančių futbolininkų galima išskirti 24 metų R. Masenzovą, 23 metų E. Mininą ir A. Kazakevičių. Jiems talkina dvidešimtmečiai S. Jurgilas ir E. Stočkūnas, devyniolikmečiai M. Vasiliauskas ir E. Ališauskas bei septyniolikmetis A. Valukonis.

„Bangai“ šioje dvikovoje negalės padėti traumą besigydantis K. Gnedojus bei į U-19 rinktinę pakviestas D. Zubauskas. Tiesa, kaip jau matėme Taurės dvikovoje, į rikiuotę grįžta tris susitikimus praleidęs R. Krušnauskas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 335 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,