Mano Gargždai



Rajono šachmatų-šaškių dvikovės pirmenybėse nugalėjo vėžaitiškis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Zigmo Bitino nuotr. Zigmo Bitino nuotr.

Pasibaigė daugiau kaip mėnesį trukusios Klaipėdos rajono šachmatų-šaškių dvikovės pirmenybės. Į jas susirinko rekordinis skaičius dalyvių – 16. Tiesa, iš jų net aštuoni moksleiviško amžiaus. Nepaisant to, vyko graži, atkakli kova.

 

Nuo pat varžybų starto į priekį išsiveržė 5 pačių pajėgiausių dvikovininkų grupelė, kurie kontroliavo varžybų eigą ir tik tarpusavyje finiše sprendė medalių likimą. Antrus metus iš eilės nugalėjo Arūnas Gincas iš Vėžaičių. Jis surinko 26 taškus iš 30 galimų. Dviem taškais atsiliko iš karto net trys dalyviai. Aukščiausias koeficientas buvo Gedimino Radzevičiaus. Tad jis – antras. O štai Dariaus Sungailos ir Zigmo Bitino koeficientai buvo identiškai lygūs. Visgi, pakartotinai perskaičiuojant, buvo įžvelgtas nedidelis D. Sungailos reitingo pranašumas. Tad jam ir atiteko trečioji vieta. Zigmas Bitinas – ketvirtoje vietoje. Tuoj po jo, atsilikęs vienu tašku, finišavo Vytautas Riauka. Jo sąskaitoje – 23 taškai.

Įkandin lyderių grupės, kiek atitrūkęs nuo persekiotojų, žengė Petras Mitkevičius. Jo sąskaitoje – 19 taškų ir galutinė šeštoji vieta. Robertas Mockus liko septintas – 16,5 taško. Domas Andrijauskas – aštuntas – 14,5 taško. Beje, Domas buvo pripažintas pajėgiausiu rajono moksleiviu – šachmatų-šaškių dvikovininku.

Kitas vietas dvikovininkai pasiskirstė tokia tvarka: 9 – Domantas Antužis – 12 taškų, 10 – Danielius Raudys – 11,5 taško, 11 – Steponas Jurgaitis – 11,5 taško, 12 – Danielius Antužis – 9,5 taško, 13 – Dominykas Lavrentjevas – 8 taškai, 14 – Dovydas Spevak – 7 taškai, 15 – Arvydas Žiūra – 6,5 taško, 16 – Jogailė Paliulytė – 3,5 taško.

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 272 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,