Mano Gargždai



Algimantas Bačanskis: „Gargžduose niekam nebūna lengva“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
A. Bačanskis. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. A. Bačanskis. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Prieš sekmadienį laukiančią dvikovą su „Panevėžiu“ kalbėjomės su šį sezoną žibančiu „Bangos“ komandos senbuviu Algimantu Bačanskiu.

 

Sezonas įsibėgėjo – sužaistas jau antrasis pirmenybių mėnuo LFF l lygoje. Kaip įvertintum komandos žaidimą ir rezultatus?

Rezultatus vertinu visai neblogai. Žinoma, norėtųsi turėti keliais taškeliais daugiau. Komandos žaidimą visada reikia gerinti, o vienas kito supratimas ir braižas išliko iš praėjusių metų, nes liko dauguma žaidėjų ir nesikeitė treneriai.

 

Šį sezoną netrūko įtemptų rungtynių iki pat paskutinių sekundžių. Kurios rungtynės pačiam įsiminė labiausiai, o gal kurių nesinori prisiminti?

Labiausiai įsiminė pergalė prieš „Kupiškį“. Pirmavome 2:0, vėliau praradome du svarbius žaidėjus, varžovai išlygino rezultatą, o pergalę pavyko išplėšti tik per pridėtą laiką. Pačiam šiose rungtynėse teko žaisti trijose skirtingose pozicijose.

 

Lygoje ir taurėje sužaista jau 12 rungtynių, kurios komandos paliko geriausią įspūdį, ką įvardytum pagrindiniais favoritais laimėti I lygą?

Gerą įspūdį paliko „Dainava“ ir „Pakruojis“. Manau, daug šansų laimėti LFF I lygą turi „Dainava“. Tai tikrai gerai sukomplektuota komanda.

 

Pačiam sezonas prasidėjo puikiai – šiemet jau pelnei 5 įvarčius ir esi tvirtas pagrindinės sudėties žaidėjas. Kodėl šis sezonas prasidėjo kur kas sėkmingiau nei pernykštis? Ką dar norėtum pagerinti savo žaidime?

Visų pirma, pasiruošimas praėjo sklandžiai ir be traumų. Treneris pasitikėjo, davė šansą ir aš juo pasinaudojau. Manau, pagerinti reiktų užbaigimą. Per rungtynes susikuriame daug progų, reikia tik jas išnaudoti.

 

Sekmadienį atvyksta lygos lyderiai „Panevėžio“ futbolininkai. Kokios mintys ir kokios nuotaikos komandoje prieš rungtynes?

Nuotaikos komandoje kaip visada geros, rimtų netekčių neturime, ruošiamės šioms rungtynėms įprastai. Gargžduose niekam nebūna lengva ir nebus.

 

Ko palinkėtum žiūrovams ir ištikimiausiems fanams?

Žiūrovai ir fanai – nuostabūs, visada jaučiame didelį jų palaikymą stadione ir mieste. Palinkėčiau nenustoti palaikyti savo mylimos komandos – Jūs mums kaip dvyliktas žaidėjas.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 449 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,