Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargžduose duris atvėrė pirmoji maisto papildų parduotuvė „Gsport“

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
G. Norvilė. Asmeninio archyvo nuotr. G. Norvilė. Asmeninio archyvo nuotr.

Birželio pradžioje Gargžduose, Klaipėdos g. 24-1 atidaryta nauja maisto papildų parduotuvė „Gsport“. Parduotuvės savininkė gargždiškė Giedrė Norvilė atviravo, kad įkurti verslą pastūmėjo tokios prekių pasiūlos mieste nebuvimas – norint įsigyti maisto papildų tekdavę važinėti į Klaipėdą ar pirkti juos internetu.

 

2 metus intensyviai sportuojanti ir apie trenerės karjerą svajojanti Giedrė Norvilė teigia, kad apsilankę jos parduotuvėje žmonės galės ne tik įsigyti kokybiškų produktų, ji kiekvieną konsultuos, draugiškai patars: „Ateikite drąsiai, jei trūksta energijos ar nežinote, kokius vitaminus geriausia vartoti – profesionaliai, sąžiningai patarsiu, išsamiai papasakosiu apie produktus. Geriau pasitarti nei savo nuožiūra, nežinant pirkti bet ką.“

Moteris parduotuvėje dirbs viena, kad būtų užtikrintas profesionalus, draugiškas aptarnavimas. Nuolatinių klientų laukia nuolaidos. Parduotuvėje „Gsport“, anot G. Norvilės, laukiami sportininkai ir visi, savimi besirūpinantys žmonės, norintys įsigyti kokybiškų produktų už gerą kainą.

„Čia parduodami vitaminai geresni nei vaistinėse, nes jų koncentracija žymiai stipresnė. Apsilankyti parduotuvėje turėtų ne tik sportuojantys, sveiką gyvenseną propaguojantys, bet ir senyvo amžiaus žmonės, kuriems galiu pasiūlyti papildų, malšinančių sąnarių skausmą“, – apsilankyti kvietė G. Norvilė.

Parduotuvės prekių asortimentas išties platus: bėgikai, futbolininkai gali rasti energijai palaikyti ir mineralus organizme atstatyti skirtus energinius gėrimus su elektrolitais, kūno linijomis besirūpinančios moterys gali rinktis produktus iš lieknėjimui skirtų prekių, taip pat prekiaujama produktais netoleruojantiems laktozės, prekių sau ras ir vegetarai.

Parduotuvėje prekiaujama ir „Universal Nutrition“ vitaminais – visame pasaulyje gerai žinomu vitaminų ir mineralų bei kitų medžiagų rinkiniu, skirtu profesionaliems sportininkams ir mėgėjams.

„Ši firma veikia jau apie 40 m. Per dieną pagamina tonas vitaminų. Tiesa, produktų kaina skiriasi nuo kitų, bet jie yra užsitarnavę vardą – „Animal pack“ kelis metus iš eilės buvo apdovanoti kaip geriausi vitaminai pasaulyje, nes jų sudėtyje yra visko, ko reikia žmogaus organizmui“, – pasakojo parduotuvės savininkė.

Smaližiams taip pat verta apsilankyti „Gsport“ parduotuvėje, nes čia siūlomi saldainiai, sausainiai, šokoladukai be cukraus, įvairių rūšių padažai be laktozės, glitimo, cukraus ir riebalų, taip pat galima įsigyti natūralaus riešutų sviesto.

„Vaikams galiu pasiūlyti panašaus į „Nutella“ kremo, tik be cukraus. Kam pirkti iš parduotuvės produktą su palmių aliejumi, jei šio kremo skonis niekuo nesiskiria?“, – svarstė G. Norvilė.

Apsilankiusieji parduotuvėje galės įsigyti dar ir blynų mišinių su vos 2 gramais cukraus porcijoje, purškiamo aliejaus, kuris, pasak G. Norvilės, negadina skonio, neįsigeria į maistą ir neturi kalorijų.

Norintieji apsirūpinti sporto inventoriumi taip pat kviečiami užsukti – „Gspot“ rasite kilimėlių, kamuolių, pirštinių, gertuvių, plakiklių.

Paklausta, ar ateityje planuoja plėsti asortimentą, moteris šypsosi, kad dar anksti apie tai galvoti: „Praėjusį mėnesį pirmą kartą su treneriu Rimantu Lukošiumi dalyvavau fitneso varžybose ir užėmiau trečią vietą. Rudenį laukia kitos varžybos. Be parduotuvės svajoju dar ir apie trenerės darbą treniruoklių salėje, tad to ir sieksiu“, – planais dalinosi G. Norvilė.

 

Parduotuvė įsikūrusi Gargžduose, Klaipėdos g. 24-1. Darbo laikas: pirmadieniais–pentadieniais – 10–19 val., šeštadieniais – nuo 10 iki 14 val.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,