Logo
 Spausdinti šį puslapį

Naujose varle.lt patalpose – milžiniškas prekių pasirinkimas

Įvertinkite šį įrašą
(6 balsai)
Nuo šiol savo pirkėjus „varle.lt“ kviečia užsukti adresu Klaipėdos g. 16. S.Gulbino nuotr. Nuo šiol savo pirkėjus „varle.lt“ kviečia užsukti adresu Klaipėdos g. 16. S.Gulbino nuotr.

Parduotuvė „varle.lt“ Gargžduose persikelia į naujas patalpas. Nuo šiol savo pirkėjus „varle.lt“ kviečia užsukti adresu Klaipėdos g. 16 – prieš prekybos centrą „Senukai“. Atidarymo proga šeštadienį visi svečiai bei pirkėjai bus maloniai nustebinti – naujomis erdvėmis, prekių pasirinkimu ir nepakartojama dovanų gausa.

Parduotuvės „varle.lt“ Gargžduose vadovas Martynas Pocius užtikrino, kad atidarymo dieną – vasario 1-ąją – lankytojų laukia realios ir vertingos dovanos. Ne kalendoriai, tušinukai ar saldainiai, bet navigacijos, vaizdo registratoriai, buitinė technika.

„Dovanosime realias dovanas, kurios tikrai pravers. Be to, užsukite ir patys įsitikinkite – nuo šiol priimsime savo lankytojus didesnėse, gražesnėse patalpose. O kur gi dar didžiulė prekių gausa. Persikėlę į naujas patalpas pirkėjams galėsime pasiūlyti daugybę kokybiškų prekių ir niekada neatsisakančių pakonsultuoti profesionalų pagalbą“, - į atidarymą kvietė M. Pocius.

 

Padėti pasirengę profesionalai

Parduotuvė „varle.lt“ šiuo metu siūlo daugiau kaip 13 tūkstančių rūšių prekių. M. Pocius paragino nepamiršti, jog ieškantiems internetu naudinga užsukti į varle.lt svetainę. Joje siūlomos ne tik buitinės prekės, bet ir baldai, prekės suaugusiems.

„Jei prekę išsirinkote internetu, naudinga paprašyti ją pristatyti į parduotuvę ir ateiti jos pasiimti ten – nereikės išleisti pinigų pristatymui. Be to, jei norimo daikto nerandate mūsų parduotuvėje, visada esami laukiami mūsų konsultantų – jie padės išsirinkti ir užsisakyti prekę internetu. Kaip ir iki šiol, savo parduotuvėje remontuosime kompiuterius, pildysime ir parduosime spausdintuvų kasetes“, - apie platų „varle.lt“ paslaugų spektrą pasakojo M.Pocius. 

Parduotuvė „varle.lt“, šį šeštadienį duris atversianti adresu Klaipėdos g. 16, pirkėjų lauks kasdien nuo 10 iki 19 val., šeštadieniais dirbs iki 14 val.

„Dirbsime be pietų pertraukos – kad pas mus apsipirkti galėtų ir užimti žmonės, kurie iš darbo ištrūkti gali tik per pietų pertrauką“, - patogiu pirkėjams darbo grafiku džiaugėsi M. Pocius. 

 

Stasio Gulbino nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,