Mano Gargždai



Gargžduose vėjas laužo kelio ženklus?

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Nulinko eismo juostų kryptis rodantis ženklas netoli Klaipėdos ir Kretingos plento gatvių sankryžos. S.Gulbino nuotr. Nulinko eismo juostų kryptis rodantis ženklas netoli Klaipėdos ir Kretingos plento gatvių sankryžos. S.Gulbino nuotr.

Gargžduose buvo nulaužti 2 kelio ženklai. Spėjama, kad stiprus vėjas nulaužė ties Klaipėdos gatvės šeštuoju namu pastatytą pėsčiųjų perėjos ženklą. Taip pat nulinko ir eismo juostų kryptis rodantis ženklas netoli Klaipėdos ir Kretingos plento gatvių sankryžos.

Kaip naujienų portalui mano-gargzdai.lt komentavo Gargždų seniūnas Saulius Bakšinskis, kelio ženklų būklę seniūnija prižiūri pati. ,,Anksčiau turėdavome įmonę, kuri prižiūrėdavo kelio ženklus – vieną kartą per savaitę tikrindavo jų būklę. Esant būtinybei, juos atstatydavo, sumontuodavo. Šiandien tokios įmonės neturime, tad ir už ženklus esame atsakingi patys“ – apie esamą situaciją pasakojo Gargždų seniūnas.

Pasiteiravus, kada bus atstatyti ženklai, seniūnas teigė, jog tai priklauso nuo to, ar reikės naujų kelio ženklų, ar bus galima juos pritvirtinti turimomis priemonėmis. Seniūnija, deja, negali užtikrinti tokio operatyvumo kaip tokias paslaugas teikianti įmonė, tačiau tikimasi, kad ženklų atstatymas gali trukti iki poros savaičių.

 

Stasio Gulbino nuotrauka:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 351 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,