Mano Gargždai



Dėl dviračių plento čempionato Gargžduose ir apylinkėse bus ribojamas eismas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Gargždų, Vėžaičių, Endriejavo, Veiviržėnų ir Dovilų seniūnijų gyventojų dėmesiui – birželio 22–24 dienomis dėl Lietuvos dviračių plento čempionato, vyksiančio Gargžduose ir aplinkiniuose kaimuose, bus ribojamas eismas.

 

Birželio 22 d. nuo 13.00 val. iki 18.00 val. vyks Lietuvos dviračių čempionatas. Dalinai bus ribojamas eismas Endriejavo miestelyje ir kelyje Vėžaičiai–Endriejavas, todėl labai prašome būti atidiems ir vykdyti policijos pareigūnų nurodymus.

Birželio 23 d. nuo 12.30 iki 18.00 dalinai eismas bus ribojamas Gargžduose, visoje Klaipėdos gatvėje, sankryžose, kur yra šviesoforai. Eismo dalyviai privalės vadovautis policijos pareigūnų nurodymu, kurie lenktynių metu Klaipėdos gatvėje reguliuos eismą. Kirsti Klaipėdos gatvę iš šalutinio kelio vairuotojai galės tik gavus policijos ar policijos rėmėjo leidimą. Vykstantiems į Dovilus pageidautina tai daryti J. Basanavičiaus gatve, į Klaipėdą ar iš jos – Kretingos plentu. Varžybų metu dalinai bus stabdomas eismas kelyje Laugaliai–Gargždai.

Birželio 24 d. eismo ribojimai – tokie patys kaip ir šeštadienį, nuo 9.00 iki 18.00 val. Visų prašome atidumo ir tolerancijos.

Visą informaciją apie varžybas rasite ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 349 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,