Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargžduose juoksis visa Lietuva

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Liepos 18 d., trečiadienį, 18 val. Gargždų kultūros centre vyks humoro festivalis „JUOKIS pajūryje – 2018“. Naujas programas rodys penki humoro kolektyvai iš visų šalies regionų.

 

Aukštaitijai atstovaus garsioji „SPRANDŽINA“ iš Šeduvos (vadovė Izolina Stanulienė). Programoje „Romantika“ juokiamasi iš amžinųjų žmogaus ydų ir silpnybių, iš netikusių tarpusavio santykių. Šeduviškiai visada žavi temų aktualumu, azartiška vaidyba, smagiomis dainomis, improvizacijomis.

Žemaičių garbę gins „KANAPIS“ iš Telšių r. Nevarėnų (vadovas Albinas Šmukšta). Trys šaunūs vyrai programoje „Parašyk mums laiškelį“ atsakinės į žiūrovų klausimus, dalins patarimus nusiminusiems ir nusivylusiems, kvies į viską žvelgti linksmiau.

Dzūkišką humorą pristatys dvi puikios humoro grupės iš Varėnos rajono. „SPANGUOLĖ“ iš Marcinkonių (vadovės Rimutė Avižinienė ir Natalija Čeplikienė) programoje „O dzūkais leido būti tik dievai“ kurs naują tautinį rūbą – juoksis iš netikusių valdžios ir paprastų žmonių tarpusavio santykių, iš susvetimėjimo, sumaterialėjimo. „MTV“ iš Matuizų moterys (vadovė Irena Čeplikienė) taps „Reklamos aukomis“. Jas dainomis ir šokiais pralinksminti bandys du jauni vyrukai. Programoje pašiepiamas mūsų naivumas, patiklumas, noras kuo greičiau praturtėti. Abu dzūkų kolektyvai išsiskiria raiškia, šaržuota vaidyba, skambia tarme.    

Suvalkiečiai, satyros teatras „KANAPA“ iš Šakių r. Kudirkos Naumiesčio (vadovė Laima Mockevičienė), suks „Laiko ratą“ – atgal į praeitį. Jie paklius net į Akmens amžių... Šis skaitlingas ir spalvingas kolektyvas išsiskiria raiškesnės formos paieškomis, programose gausu muzikos, žinomų dainų parodijų.

Šventės programą paįvairins humoristas Vaclovas Vičius iš Vilniaus, kuris dovanos satyrinių eilėraščių bei ironiškų epigramų puokštę.

Kviečiame pamiršti kasdienius rūpesčius ir pasinerti į gaivaus juoko bangas!

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,