Logo
 Spausdinti šį puslapį

Užvėnų kaime vairuotojas nesuvaldė automobilio ir trenkėsi į medį

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr. Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr.

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, liepos 13–15 d. (penktadienį–sekmadienį) šalies keliuose įvyko 26 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 39 žmonės. Tragiško eismo įvykio metu dėl teisės vairuoti neturinčio, neblaivaus vairuotojo kaltės žuvo 59 metų pėsčioji. Pareigūnai per tris paras užregistravo 169 eismo įvykius, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti, 21 eismo įvykį sukėlė neblaivūs vairuotojai. Per tris paras eismo įvykiuose buvo sužeisti 9 nepilnamečiai.

 

Liepos 13-ąją, penktadienį, keliuose įvyko 10 eismo įvykių, 19 žmonių buvo sužeista.

Taip pat penktadienį–sekmadienį policijos pareigūnai nustatė 129 neblaivius vairuotojus, pusės jų girtumas viršijo 1,5 promilės, dėl tokių veikų pradėti ikiteisminiai tyrimai. Keliuose išaiškinti 104 neblaivūs dviračių vairuotojai, nustatyti 22 chuliganiško ir pavojingo vairavimo atvejai.

Klaipėdos rajone taip pat buvo užfiksuotas eismo įvykis, kurio metu sužeisti žmonės.

Šeštadienio vakarą, apie 19 val., Užvėnų kaime, kelyje Veiviržėnai–Judrėnai–Pajūralis, pradedantysis vairuotojas nesuvaldė automobilio, kuris nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Į įvykio vietą buvo iškviestas ir ugniagesių gelbėtojų ekipažas, tačiau automobilio „Audi A4“ akumuliatorius buvo atjungtas iki jiems atvykstant.

Įvykio metu sužeisti du kartu važiavę keleiviai. Vieną iš sužeistųjų greitosios medicinos pagalbos darbuotojams teko vežti į ligoninę.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,