Mano Gargždai



Gargždiškei – įtarimai dėl neteisėto kvaišalų įsigijimo

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos AVPK nuotr. Klaipėdos AVPK nuotr.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos (KPONTV) pareigūnai sulaikė, įtariama, neteisėtai narkotikais dideliais kiekiais disponavusį asmenį.

 

Narkotines medžiagas slėpė miške

22 metų Klaipėdos miesto gyventojas sulaikytas liepos mėnesio pradžioje. Asmens kratos ir kratos sulaikytojo automobilyje metu aptiktas nedidelis kiekis kokaino ir kanapių. Teisėsaugininkai turėjo duomenų, kad 5 kartus už vagystes, plėšimus, sveikatos sutrikdymą bei viešosios tvarkos pažeidimus teistas jaunuolis uostamiestyje prekiauja narkotikais.

Jo slėptuvėje miške Klaipėdoje, ties Žardupės g., KPONTV pareigūnai rado ir paėmė didelį kiekį galimai psichotropinių medžiagų – miltelius ir 1 200 tablečių.

2018 m. gegužės–birželio mėnesių laikotarpiui verslo liudijimą įsigijęs įtariamasis suimtas, prokuroro sprendimu apribotos jo nuosavybės teisės į galimai nusikalstamu būdu gautas lėšas.

 

Įtarimai – Gargždų gyventojai

Įtarimas dėl neteisėto kvaišalų įgijimo ir laikymo taip pat pareikštas pusę gramo kokaino už 70 Eur pas klaipėdietį įsigijusiai gargždiškei, jai paskirta švelnesnė už suėmimą kardomoji priemonė.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius (ONKTS).

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis dideliais kiekiais turint tikslą jas platinti baudžiama laisvės atėmimu nuo 8 iki 10 metų.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir nepripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 529 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,