Logo
 Spausdinti šį puslapį

Savaitgalį Gribžinių bendruomenė rinkosi į Sporto šventę (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
M. Kiaulakienės nuotr. M. Kiaulakienės nuotr.

Ypatinga vasara. Tokios vasaros Gribžinių gyventojai nepamena – kiekvieną rytą mus pasitinka saulė, kartais lydima lengvų debesėlių, ir labai retai iškrentantys vos keli lašeliai lietaus. Tikras džiaugsmas mažiesiems, kurie laiką leidžia prie vandens telkinių.

 

Praėjusį šeštadienį (liepos 21 d.) Gribžinių bendruomenė susirinko į kasmetinę Sporto šventę, kad būtų pasidalinta ne tik vasaros džiaugsmais ir jos teikiamais malonumais, bet ir pasiektais sportiniais sugebėjimais.

Gribžinių bendruomenės narė Sandra Norkevičienė su savo vyresniąja dukryte Eva, liepos 18–20 dienomis dalyvavo Bendruomenių sveikatingumo stovykloje, kuri vyko Lapių kaime esančioje kaimo turizmo sodyboje „Prie šaltinio“. Daug įdomios veiklos patyrė, naudingos informacijos išgirdo, o Sporto šventės metu pasidalino ja su visais dalyviais.

Kasmet bendruomenės nariai į Sporto šventę renkasi ne tuščiomis, o su didžiuliais kiekiais makulatūros, kurią sukaupia metų bėgyje. Už surinktą makulatūrą buvo apdovanoti knygomis ir USB atminties raktu.

Mažieji dalyviai dar kartą pasikartojo atšvaitų nešiojimo taisykles. Suaugusieji rodė pavyzdį ir nuoširdžiai mokė vaikus, kad tik jie būtų saugūs kelyje. Ne veltui sakoma, kad kartojimas – mokslų motina.

Protingai pajudėję, saugodami savo sveikatą nuo perkaitimo ir pagilinę žinias apie saugų eismą kelyje, šventės dalyviai kupini gerų emocijų išsiskirstė namo.

Graži, ta mūsų vasara ir važiuoti toli nereikia, tik atsikėlei iš lovos ir džiaukis jos teikiamais malonumais.

Įvykęs renginys yra įtrauktas į Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie susisiekimo ministerijos organizuojamą konkursą „Eismo saugumas bendruomenėse 2018“. Šį konkursą kuruoja Lietuvos kaimo bendruomenių sąjunga. Esame jiems dėkingi už pagalbą tiek moralinę, tiek organizacinę. Atšvaitais ir kitomis dovanomis mus parėmė VĮ „Kelių priežiūra“ Klaipėdos padalinys. Prie renginio prizinio fondo prisidėjo Klaipėdos rajono savivaldybės administracija, kuriems tariame nuoširdų ačiū.

Dėkojame renginio dalyviams už gražiai praleistą laiką.

 

Akimirkos iš šventės – M. Kiaulakienės nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,