Logo
 Spausdinti šį puslapį

Jakuose praūžė vasaros šventė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Kęstučio Dvariono nuotr. Kęstučio Dvariono nuotr.

Šeštadienį, liepos 21 dieną, Jakuose devintą kartą vyko tradicinė vasaros šventė. Joje dalyvavo įspūdingai didelis gyventojų skaičius.

 

Nuo pat ryto prasidėjo sporto rungtys. Buvo žaidžiamas krepšinis, futbolas, lauko tenisas, stalo tenisas bei tinklinis.

Šių metų šventės akcentas – unikalios „Močiučių“ futbolo varžybos, kurias suorganizavo Gintautas Ramonas. Varžybų metu susitiko moterų futbolo veteranių ekipa iš Marijampolės ir Jakų moterų komanda, pastaroji ir tapo nugalėtoja.

Taip pat vyko graži prekybininkų mugė, veikė batutas vaikučiams. Už mažųjų užimtumą, veidukų piešimą labai dėkojame Jurgitai Simonaitytei-Jankauskienei ir Ugnei Pakalnytei-Bogužienei.

18 val. oficialiai buvo paskelbta šventės pradžia, sugiedotas Lietuvos himnas. Jakų bendruomenės valdyba atidengė paminklinį šimtmečio akmenį, kuris puoš Jakų parką.

Šventę 23 val. vainikavo nuostabūs fejerverkai.

Jakų bendruomenė nuoširdžiai dėkoja renginį parėmusioms įmonėms „Autodova“, „Wurth Lietuva“, „Gitana“, „Išskirtinio būsto statyba“, „Melgos ratai“, S. ir D. Žilinskų ūkiui ir Klaipėdos rajono savivaldybei.

Už sporto rungčių organizavimą dėkojama Gintautui Ramonui, Egidijui Gikarui, Dariui Galdikui, už „Zumba“ šokius Daivai Mikalauskinei, už sporto treniruotę Dainorai Dvarionaitei, už gražius pasirodymus šokių studijai „Žingsnis“.

Taip pat dėkojama nuostabiems muzikantams Ramūnui Čarui ir Arvydui, grupei „Žemaitukai“ ir šventės įgarsintojui Valdemarui Petručiui, renginio vedėjai Eugenijai Selskienei ir pagalbininkui Arūnui Mozeriui.

 

Akimirkos iš šventės – Kęstučio Dvariono nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,