Mano Gargždai



Mirė galvos traumą patyręs gargždiškis (papildyta)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Rugpjūčio 18 d. apie 8 val. 55 min. Klaipėdos universitetinėje ligoninėje mirė vyras V. A. (g. 1951 m.), kuris į šią ligoninę buvo pristatytas rugpjūčio 17 d. dėl galvos traumos.

 

Vakar (rugpjūčio 20 d.) naujienų portalui „Mano Gargždai“ išplatinus Lietuvos policijos pranešimą, kad vyras į ligoninę pristatytas iš savo namų Gargžduose, redakcija sulaukė velionio žmonos A. A. (pavardė redakcijai žinoma) prašymo patikslinti informaciją apie nelaimę.

Kaip pasakojo moteris, rugpjūčio 9 d. vyras dėl plaučių uždegimo buvo paguldytas į Gargždų ligoninę, ten patyrė galvos traumą, dėl kurios vėliau mirė.

„Rugpjūčio 17 d. mano vyras Gargždų ligoninėje, vonios kambaryje prasiskėlė galvą, nežinome aplinkybių, kaip įvyko nelaimė, bet prireikė siūti žaizdą. Vėliau sužinojau, kad jam pasidarė bloga, todėl greitosios pagalbos automobiliu buvo išgabentas į Klaipėdos ligoninės Reanimacijos skyrių, kur kitos dienos rytą mirė“, – atvykusi į redakciją pasakojo velionio žmona.

Moteris teigė, kad dar atliekama teisminė ekspertizė mirties priežasčiai nustatyti, todėl palaikai neatiduodami šeimai palaidoti.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 288 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,