Mano Gargždai



Patvirtintas galutinis NKL žaisiančių komandų sąrašas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Gargždų SC“ nuotr. „Gargždų SC“ nuotr.

Artėjančiame Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) 2018–2019 sezone rungtyniaus 15 komandų, tarp jų – ir „Gargždų SC“.

 

Vakar (rugpjūčio 28 d.) vykusiame Vykdomojo komiteto posėdyje patvirtinta, kad į lygą priimta Regionų krepšinio lygos (RKL) čempione tapusi „Gargždų SC“ komanda, o komerciniu būdu teisę žaisti lygoje įgijo Palangos „Kuršių“ ekipa. Paskutinę vietą praėjusį sezoną užėmusi „Palangos“ ekipa iš lygos iškrito.

Kitos 13 ekipų lieka iš ankstesniojo sezono, tai – Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“, Marijampolės „Sūduva-Mantinga“, Šakių „Vytis“, Jonavos „Sintek-Jonava“, Kauno „KTU“, Kauno „Žalgiris-2“, Joniškio „Delikatesas“, Mažeikių „Ereliai“, Šilutės „Šilutė“, Tauragės „Tauragė“, Vilniaus „Perlas“, Molėtų „Ežerūnas“, Telšių „Telšiai“.

NKL Vykdomajame posėdyje taip pat patvirtinta reguliariojo sezono tvarka – komandos vėl kovos 4 ratų sistema. Po dviejų varžybų ratų ekipos skils į du pogrupius: pirmajame žais 8 komandos, antrajame – 7. Ekipos kovos savo pogrupiuose, o 1–12 vietas užėmę klubai pateks į atkrintamąsias varžybas.

Kaip įprasta, 1–4 vietas užėmusios ekipos iš karto pateks į ketvirtfinalius, o 5-12 komandos kovos aštuntfinaliuose. Paskutinė, 15-oji lygos komanda, iškris į žemesniąją, Regionų krepšinio lygą.

Patvirtinta, kad aštuntfinalio ir ketvirtfinalio kovos nuo šiol bus padalytos per dvi dienas. Pavyzdžiui, dvi atkrintamųjų varžybų poros žais pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį, kitos dvi – antradienį, ketvirtadienį ir šeštadienį. Taip bus suteikiama galimybė fanams mėgautis įdomiausiomis NKL kovomis nepraleidžiant jokių rungtynių.

Lygos čempionas paaiškės finalo ketverto varžybose, kurios bus surengtos balandžio viduryje. Tiksli varžybų data ir vieta bus paskelbti vėliau.

Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) kovos žengia ir į televiziją. Nuo lapkričio pradžios kiekvieną penktadienį, 18 val., NKL rungtynės bus tiesiogiai transliuojamos per BTV televiziją. Per sezoną iš viso planuojama daugiau kaip 20 televizinių transliacijų, visos per BTV transliuojamos rungtynės bus matomos ir tinklalapyje lnk.lt. Kaip ir anksčiau, dar 160 rungtynių bus rodoma per Delfi TV.

Plačiau apie visas lygos naujienas: www.nklyga.lt.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 387 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,