Mano Gargždai



YAMAHA kviečia mažuosius pažinti muzikos pasaulį

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Koncerto akimirka. YAMAHA nuotr. Koncerto akimirka. YAMAHA nuotr.

Daugeliui tėvelių rūpi jų vaikų ugdymas, vienas iš būdų, kuris gali būti pasitelkiamas nuo pat kūdikystės – muzika. Visame pasaulyje žinoma muzikos mokymo sistema YAMAHA buvo įkurta Japonijoje 1954 m. Lietuvoje sėkmingai gyvuoja nuo 1993 m., o Gargžduose savo veiklą skaičiuoja jau 13-us metus. Čia lavinami vaikai dalyvauja įvairiuose miesto renginiuose, patys rengia pasirodymus ir koncertus. Vienas didžiausių koncertų – Vaikų gynimo dienos šventė.

 

Mokykla Gargžduose siūlo tris programas ikimokyklinio amžiaus vaikams:

„Robis“ – kūdikiams nuo 4 mėn. iki 2 m.

„Mažyliai ir muzika“ – vaikams nuo 2 m. iki 5 m.

„Muzikos šalis“ – vaikams nuo 5 m. iki 7 m.

 

Apie kiekvieną programą:

 

Programa „Robis“. YAMAHA nuotr.

 

„Robis“

Programa sukurta vaikams nuo 4 mėnesių amžiaus, pagrindinis veikėjas – ruoniukas. Taikant „Robio“ programą, vaikų muzikiniai gebėjimai lavinami pasitelkus paprastas muzikines istorijas. Atsižvelgiant į vaikų sensomotorinius įgūdžius bei taikant šiuolaikines informacijos perteikimo priemones ir metodus, vaikams siūlomi įvairūs būdai susipažinti su muzika. Kartu dainuodami, grodami, klausydamiesi muzikos ir judėdami, bendromis jėgomis puoselėjame vaikučių kūrybinius gabumus, meilę muzikai ir jį supančiam pasauliui.

Programa skirta 4 mėnesių–2 metų amžiaus vaikams. Mokymo priemonės: knyga ir kompaktinė plokštelė tėvams. Programa trunka 2 metus.

 

Programa „Mažyliai ir muzika". YAMAHA nuotr.

 

„Mažyliai ir muzika“

Programoje mažylius mokome muzikuoti. Kartą per savaitę 8 vaikai ir jų tėveliai susitinka su aštuonkoju – pagrindiniu programos veikėju. Programai buvo parinktos temos iš kasdieninio vaikų gyvenimo. Vaikai ne tik kartu žaidžia, kuria, bet ir keliauja po muzikos šalį, kurioje susipažįsta su įvairiais muzikiniais instrumentais.

Programa skirta 2–5 metų amžiaus vaikams (kartu su vienu iš tėvų). Mokymo priemonės: dvi spalvingos knygelės su kompaktinėmis plokštelėmis. Programa trunka 3 metus.

 

Programa „Muzikos šalis“. YAMAHA nuotr.

 

„Muzikos šalis“

Klavišiniai ir ritminiai instrumentai, fleitos, gitara, spalvotos knygelės, pratybų sąsiuviniai ir specialiai parengta kompaktinė plokštelė padeda paįvairinti užsiėmimus ir sudominti vaikus. Daug dėmesio skiriama balso, muzikinės klausos ir ritmo pojūčio lavinimui.

Programa skirta 5–7 metų amžiaus vaikams. Mokymo priemonės: 2 knygos su kompaktinėmis plokštelėmis, pratybų sąsiuviniai vaikams. Programa trunka 2 metus.

Registracija dar vyksta, tad norintieji kviečiami išbandyti nemokamas parodomąsias pamokas. Registruotis www.muzikosmokykla.lt arba tel. 8 611 73 230. Mokykla įsikūrusi Gargžduose, P. Cvirkos g. 19.

 

Koncertų akimirkos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 249 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,