Logo
 Spausdinti šį puslapį

Savaitgalį rajono keliuose: neblaivūs vairuotojai ir susidūrimas su motociklininku

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Praėjusį savaitgalį Klaipėdos rajono keliuose netrūko eismo įvykių. Šeštadienį, apie 17 val., policijos pareigūnai gavo pranešimą apie grėsmę eismo dalyviams keliantį neblaivų vairuotoją.

 

Paaiškėjo, kad Doviluose, Parko gatvėje, pastebėtą „Renault Megane“ automobilį vairavo moteris (gim. 1960 m.). Galimai neblaivi vairuotoja dukart vos neatsitrenkė į pravažiuojančias mašinas, įvažiavo į sodybos krūmus. Pareigūnams patikrinus blaivumą, moteriai nustatytas 2,39 promilių girtumo laipsnis. Ji uždaryta į areštinę.

Penktadienį, apie 6.50 val., Jakuose, kelio Klaipėda–Liepoja 1 km, blaivus vyras (gim. 1957 m.), vairavęs automobilį „Opel Meriva“, keisdamas važiavimo kryptį, kliudė greta važiavusį motociklą „Aprilia“. Motociklininkui (gim. 1993 m.) lūžo žastikaulis, jis gydomas ligoninės Traumatologijos skyriuje.

Tą pačią dieną, apie 19.20 val., Klaipėdos rajone, Pipirų kaime, neblaivus vyras (gim. 1988 m.), vairavęs keturratį motociklą, nestojo stabdytas policijos pareigūnų, o sustojęs bandė bėgti. Transporto priemonės vairuotojui nustatytas 2,48 promilių girtumo laipsnis. Jis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,