Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Gargždų SC“ krepšininkai intensyviai ruošiasi debiutui NKL

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
„Gargždų SC“ nuotr. „Gargždų SC“ nuotr.

Praėjusį sezoną Regionų krepšinio lygos (RKL) A divizione triumfavę „Gargždų SC“ krepšininkai intensyviai ir su nedideliu jauduliu ruošiasi debiutui Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL). Klubui pavyko išlaikyti trenerių štabą bei daugumą praėjusio sezono pergalių kalvių.

 

Komandai ir toliau diriguos žaidžiantis vyriausiasis treneris Simonas Serapinas, jam talkins asistentas Silvestras Staponas, komandos raumenis ir ištvermę ugdys fizinio rengimo treneris Tomas Papievis, žaidėjų sveikata rūpinsis gydytojas-kineziterapeutas R. Žilius, o klubui vadovaus Arminas Linkauskas.

Nuo rugpjūčio 22 d. treniruotėse pluša komandoje likę V. Pečiukas, S. Serapinas, A. Eitutavičius, A. Kačinas, R. Šimkevičius, A. Viršilas, T. Poška ir keletas potencialių klubo naujokų.

Klubas už darbą ir indėlį dėkojo ir sėkmės tolimesnėje karjeroje palinkėjo: G. Galinauskui, kuris rungtyniaus Marijampolės „Sūduva-Mantinga“, M. Šeputis grįžo į gimtojo miesto – Šilalės – „Lušis“ ekipą, M. Tomaševičiui vasarą operuotas kulnas, tad šiuo metu jis atlieka reabilitaciją, o A. Budvytis išvyko studijuoti. P. Liutikas ir J. Milašius patirties semsis RKL B divizione rungtyniausiančioje dublerių komandoje.

Pasirengimo cikle komanda jau sužaidė ir dvi kontrolines rungtynes su būsimomis varžovėmis. Gargžduose 85:96 nusileista „Šilutė“ ekipai, o išvykoje 72:95 pralaimėta „BC Telšiai“ krepšininkams. Šį šeštadienį (rugsėjo 15 d.) 14 val. Gargždų policijos sporto salėje laukia dar vienos kontrolinės rungtynės su Mažeikių „Ereliai“ ekipa.

Spalio 5 d. prasidėsiančiose NKL pirmenybėse „Gargždų SC“ komanda debiutuos Molėtuose – 18 val. prieš vietos „Ežerūnas“ klubą, o savo žiūrovams komanda prisistatys jau kitą dieną (spalio 6 d., šeštadienį, 16 val.) dvikovoje su „Delikatesas“ komanda iš Joniškio. Visos namų rungtynės vyks Gargždų policijos sporto salėje (Gamyklos g. 33).

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,