Logo
 Spausdinti šį puslapį

Judrėnuose vertėsi automobilis: sužalotas metų neturintis vaikas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Vakar, apie 8.53 val., policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad Judrėnų kaime įvyko eismo įvykis, kurio metu nukentėjo žmonės.

 

Nelaimė įvyko Judrėnuose, Veiviržėnų ir Naujokų gatvių sankryžoje. Vyras (gim. 1966 m.), vairavęs automobilį „Ford Galaxy“, įvažiavo į sankryžą iš šalutinio kelio ir susidūrė su per sankryžą tiesiai važiavusiu „BMW 320“ automobiliu. Pastarąjį vairavo 1992 m. gimęs jaunuolis.

Po susidūrimo „BMW“ nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi. Įvykio metu nukentėjo pastarojoje transporto priemonėje buvęs 2018 m. gimęs berniukas. Jis iš įvykio vietos buvo skubiai nugabentas į ligoninę.

Po apžiūros medikai pranešė, kad metų neturintis vaikas patyrė daugybinių kūno sužalojimų, jis paguldytas į Reanimacijos skyrių.

Savaitgalį policijos pareigūnams rajone teko stabdyti ir girtų vairuotojų vairuojamas transporto priemones. Šeštadienį, apie 15.45 val., Priekulėje buvo sustabdytas automobilis „Ford Focus“, kurį vairavo neblaivus vyras (gim. 1972 m.). Vyriškiui buvo nustatytas 2,68 promilių girtumo laipsnis. Vairuotojas buvo uždarytas į areštinę.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,