Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargžduose – seminaras gyventojams apie daugiabučių renovaciją

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Aplinkos ministerijos nuotr. Aplinkos ministerijos nuotr.

Visą spalio mėnesį vyks nemokami seminarai gyventojams apie daugiabučių renovaciją. Jie bus surengti 25 šalies savivaldybėse. Seminaras vyks ir Gargžduose.

 

Šiandien, spalio 4 d., tokie seminarai numatomi Pagėgiuose ir Tauragėje, spalio 9 d. – Rietave ir Gargžduose, spalio 10 d. – Klaipėdoje ir Neringoje, spalio 11 d. - Kretingoje, spalio 12 d. - Akmenėje ir t. t. Seminarus organizuoja valstybinę Daugiabučių namų atnaujinimo programą administruojanti Būsto energijos taupymo agentūra.

Seminarų metu patyrę specialistai supažindins su šios programos teikiamomis galimybėmis ir pačiu renovacijos procesu. Jie papasakos apie pasirengimą namo modernizavimui, projekto rengimą, jo aptarimą su gyventojais, derinimą, kreditavimą, statybos darbų pirkimą, renovacijos eigą ir kt., atsakys į seminaro dalyvių klausimus.

Klaipėdos rajono gyventojams daugiabučių namų modernizavimo seminaras vyks spalio 9 d., 12–17 val., Klaipėdos rajono savivaldybėje.

Seminaras bus skirtas renovuotinų daugiabučių namų savininkams, daugiabučių namų bendrijų atstovams, bendrojo naudojimo objektų valdytojams, administratoriams, už daugiabučių namų renovaciją atsakingiems savivaldybių darbuotojams ir pan. Seminaro metu lektoriai pateiks naujausią informaciją, susijusią su daugiabučių namų atnaujinimu (modernizavimu).

Registracija vyksta adresu: https://goo.gl/forms/Arff2SIS2qrrjlsk1 , el. Paštu arba telefonu +370 623 68 368.

Renginys nemokamas.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,