Mano Gargždai



Vakaras su kaimynais – graži Kvietinių bendruomenės tradicija

Įvertinkite šį įrašą
(6 balsai)
Kaimynų vakaras tampa gražia bendruomenės tradicija.  Organizatorių nuotr. Kaimynų vakaras tampa gražia bendruomenės tradicija. Organizatorių nuotr.

Po praūžusio Kalėdų ir Naujųjų metų šurmulio Kvietinių bendruomenės nariai pasiilgo buvimo kartu. Vasario 7 d. vakare (kaip tik šią dieną minima kaimynų diena) Gargždų kultūros centro Kvietinių skyriaus darbuotojai kartu su bendruomenės aktyvistais sukvietė kvietiniškius ir kaimynus iš Smilgynų į kaimynų vakarą.  Salėje buvo ankšta – sugužėjo beveik 100 kaimynų ir svečių.

 

Dauparų-Kvietinių seniūnė Aušra Norvilienė už pagalbą ir paramą bendruomenės nariams, už gerus darbus visuomenei padėkos raštais apdovanojo didelį būrį kvietiniškių. Susirinkusiuosius sveikino Smilgynų ir kaimynų bendruomenės pirmininkė Rasa Petrauskienė, o šios bendruomenės nariai  visus pradžiugino atliekamomis dainomis ir savo kūrybos eilėmis.

Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos narys Pranas Norvilas taip pat pareiškė besididžiuojantis, jog yra kvietiniškis.

Šiltai atlikėjus pristatė renginių organizatorė Reda Paulikienė ir bendruomenės pirmininkas Raimondas Daubaris, o seniūnaitis Rolandas Bernotas  atlikėjams dovanojo laimės pasagą su varpeliais.

Kvietinių folkloro ansamblio „Kveitys“ skambios dainos ir trankūs šokiai nepaliko nė vieno abejingo – kojos pačios kilnojosi. Pasišokti galėjo, kas netingėjo, mat vakaro metu grojo „gyva“ muzika. Smagiai vakaro dalyvius linksmino Judrėnų kultūros namų renginių režisierė Vilija Norvilienė ir jos „Pupyčių“ grupė, Kvietinių kultūros skyriaus „Parodijų teatras“.

Kaimynai šnekučiavosi, vaišinosi,  lingavo, dalyvavo žaidimuose, šoko, geriausiems plojo ir suko galvas, kokius kaimynus į kaimynų dieną pasikviesti kitąmet, nes tai jau tampa gražia bendruomenės tradicija.

 

Renginio organizatorių nuotraukos

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 248 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,