Logo
 Spausdinti šį puslapį

Grožio salono „Deivės oazė“ kolektyvą papildė profesionali kosmetologė

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Inga Staniūtė. V. Vaserės nuotr. Inga Staniūtė. V. Vaserės nuotr.

Neseniai 5-ąjį veiklos gimtadienį atšventęs ir į naujas erdvias patalpas persikėlęs grožio salono „Deivės oazė“ kolektyvas pasipildė nauju nariu – profesionale kosmetologe Inga Staniūtė, kuri susipažinimo proga spalio mėnesį visoms veido procedūroms taikys net 30 procentų nuolaidą.

 

Kiekvienai odos problemai – spendimas

Prieš kelias savaites grožio salone „Deivės oazė“ veiklą pradėjusi kosmetologė I. Staniūtė pasakojo, kad per du metus darbo praktikos kosmetologijos srityje jai teko susidurti su daug skirtingų odos problemų atvejų. Kiekvieną jų išspręsti pavyko pasitelkus žinias ir kūrybiškumą.

„Esu kompetentinga atlikti grožio terapijos procedūras aknė spuogams, hiperpigmentacijai, fotosenėjimui, kuperozei, dehidratacijai ir panašiems odos sutrikimams. Estetines problemas sprendžiu naudodama inovatyvias kosmetines priemones bei kosmetologinę aparatūrą“, – pasakojo pašnekovė, pažadėjusi, kad „Deivės oazės“ kosmetologijos kabinete sprendimą pasiūlys kiekvienai odos problemai.

I. Staniūtė save apibūdina kaip ryžtingą, imlią naujovėms asmenybę, mėgstančią iššūkius ir neeilinius odos problemų atvejus: „Man įdomios kosmetologijos naujovės, tendencijos. Tobulėjimas šioje profesijoje yra privalomas, todėl labai dažnai lankausi seminaruose, kursuose. Mano tikslas karjeroje – tiesiog būti savo srities absoliučia profesionale.“

Kosmetologė atlieka procedūras deguonimi, taip pat siūlo cheminį šveitimą, ultragarso terapiją, mechaninį veido valymą, priešraukšlines, drėkinančias, skaistinančias veido odą procedūras bei depiliaciją.

Studijų ir praktikos metu I. Staniūtė naudojo daug skirtingų kosmetikos ženklų, turinčių efektyvią ir akivaizdžią naudą.

„Jei reiktų išskirti pagrindinius kosmetikos ženklus su kuriais šiuo metu dirbu, tai būtų „Sesderma“, „Fusion mesotherapy“, „Gemology“, – teigė profesionalė, ant kurios kosmetologinio stalelio vietą dažnai randa inovacijos.

Pašnekovė teigė, kad kosmetiką procedūroms atlikti renkasi kruopščiai ir atsakingai, nes tai – didelė dalis sėkmės, siekiant tobulos veido odos.

 

„Deivės oazės“ kosmetologijos kabinete I. Staniūtė sprendimą pasiūlys kiekvienai odos problemai. V. Vaserės nuotr.

 

Kokybiškam darbui – visos pastangos

Klaipėdos valstybinėje kolegijoje baigusi profesinio bakalauro – kosmetologijos – studijas, pašnekovė atskleidė, kad prisijungti prie „Deivės oazės“ kolektyvo paskatino darbo vieta: „Kai pamačiau būsimą kabinetą – nusprendžiau čia dirbti. Mane sužavėjo jaukumas ir ramybė.“

Kitas aspektas, pasak kosmetologės, buvo kolektyvas – tvirtoje komandoje, nors dar ir neilgai dirbanti, Inga jau jaučiasi sava: „Čia jauku ir patogu, galiu visą 100 procentų savo energijos atiduoti kokybiškam paslaugų atlikimui. Turbūt kiekvienas, susidūręs su šia profesionalų komanda, pajuto jų vienybę ir tvirtybę. Kiekviena salono meistrė myli savo darbą ir klientus, o veikdamos petys petin labai stiprina savo paslaugų kokybę.“

Paklausta, kodėl klientai turėtų rinktis jos teikiamas paslaugas, jauna moteris atviravo neketinanti išskirtinai jų papirkinėti, nes taip nedera: „Mūsų lankytojai yra protingi ir išmintingi žmonės, jie puikiai geba atsirinkti tai, kas jiems tinka. Vieni renkasi meistrą norėdami pabendrauti, kiti – siekia efektyvumo, treti – remiasi rekomendacijomis ir panašiai. Manau, darbo rezultatai turėtų kalbėti patys už save. Mano tikslas – padėti atsikratyti kamuojančiomis estetinėmis problemomis.“

Kosmetologė siekia, kad jos klientams nebereikėtų nuolat galvoti apie odą, jos problemas, nebereiktų atlikinėti intensyvių procedūrų.

„Mano klientės žino, jog išsprendus visas problemas ir pakoregavus odos priežiūros įpročius namuose, pas mane tereikia atvykti puoselėjančioms procedūroms“, – teigia I. Staniūtė, kuriai geriausias darbo įvertinimas – klientų džiaugsmas ir nuostaba po procedūrų.

Savo profesija besižavinti mergina atviravo, kad susipažinus su kosmetologija, pasinėrė į šią sritį stačia galvą: „Nežinau ar aš pati pasirinkau, ar mane profesija pasirinko. Esu viena tų laimingųjų, radusių sau mielą veiklą. Šiandien drąsiai galiu pasakyti, jog šis mokslas – mano aistra.“

 

Kosmetologė darbui atiduoda 100 procentų savo energijos. V. Vaserės nuotr.

 

Į draugišką kolektyvą įsiliejo lengvai

Per penkis gyvavimo metus „Deivės oazė“ grožio salono darbuotojos pamažu subūrė savo klientų ratą, užsitarnavo jų pasitikėjimą, todėl naują kolektyvo narę, pasak vadovės Kristinos Čepienės, rinkosi kruopščiai ir atsakingai: „Man svarbūs ne tik kliento poreikiai, bet ir kolektyvo – noriu geros atmosferos, be barnių ir apkalbų. Reikėjo tokio žmogaus, kuris lengvai pritaptų. Gerai pažįstu savo kolektyvą, juolab, kad mes bendraujame ne tik darbe – organizuojame įvairius susitikimus, kalėdinius renginius, gimtadienio šventes.“

Kolektyvą papildyti kosmetologe, anot salono vadovės, planuota jau keliantis į didesnes patalpas, remtasi mintimi, kad klientai turi gauti visas reikiamas grožio paslaugas vienoje vietoje. Nors rekomendacijų gaudavo nemažai, K. Čepienė vis laukė ypatingo žmogaus, ir ne veltui – draugišką ir profesionalią komandą papildė vadovės lūkesčius viršijusi kosmetologė.

„Mūsų labai darnus, draugiškas kolektyvas, Inga į jį įsiliejo labai lengvai. Jau pirmo pokalbio metu pajutau nuo jos sklindančią ramybę, harmoniją, manau, toks ir turėtų būti kosmetologas, nes klientai nori ne tik gražaus veido, bet ir atsipalaiduoti. Kai nuo jos sklinda tokia šiluma – neatsipalaiduoti neįmanoma“, – naujosios darbuotojos profesionalumu džiaugėsi vadovė.

Koja kojon su inovacijomis žengiantis grožio salonas klientams turi ir kitų staigmenų – pradėta prekiauti ekologiška „Biolage RAW“ kosmetika – šampūnais, kaukėmis, formavimo priemonėmis. Praėjusią vasarą labai populiari salone teikiama paslauga buvo blakstienų rietimas. Pasak K. Čepienės, klientės itin mėgsta galvos šveitimo procedūrą, populiarumo nepraranda ir antakių dažymo „Henna“ dažais paslauga, vis daugiau klienčių mėgaujasi permanentinio makiažo paslauga, LPG masažu.

„Sekame visas naujienas, jei kas atsiranda rinkoje – bus ir mūsų salone“, – pasakojo vadovė, atskleidusi, kad kolektyvui iki pilnos komplektacijos trūksta vienos kirpėjos.

Susipažinimo proga kosmetologė Inga Staniūtė visą spalio mėnesį visoms veido procedūroms suteiks 30 procentų nuolaidą. Registracija tel.: 8 606 69 966. Grožio salono adresas – P. Cvirkos g. 17, Gargždai.

Apie teikiamas paslaugas galite skaityti grožio salono „Deivės oazė“ feisbuko paskyroje arba Tavo kosmetologe Inga

 

Vitalijos Vaserės nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,