Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Bangos“ ir „Dainavos“ akistata: kas tęs kovą dėl aukso?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. Asociatyvi VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Šiandien, trečiadienį, 18.30 val. Alytuje „Banga“ susitiks su vietos „Dainava“.

 

Abi komandos turi po 51 tašką ir abiem liko žaisti po dvejas rungtynes. Tarpusavio dvikova gali nulemti, kurioje vietoje komandos finišuos.

Pergalė leistų tiek „Bangai“, tiek „Dainavai“ žengti solidų žingsnį link sidabro (pakaktų pergalės paskutiniajame ture) ir tuo pat metu neprarasti galimybės atsidurti pirmojoje pozicijoje (jei paskutiniajame ture taškus prarastų „Panevėžys“).

Ta komanda, kuri patirs pralaimėjimą, formaliai pabaigs lenktynes dėl pirmos vietos, nes šiuo metu pirmoje pozicijoje esantis „Panevėžys“ bus nebepavejamas. „Banga“ tokiu atveju net į bronzos medalius galės pretenduoti tik „Nevėžiui“ patyrus pralaimėjimą paskutiniajame ture.

Jei bus užfiksuotos lygiosios, tai aukso medalių tikrai negaus nei gargždiškiai, nei alytiškiai. Gargždiškiams lygiosios nepalankios dar ir dėl to, kad tokiu atveju aukščiau liks „Dainava“, 1:0 laimėjusi pirmąją tarpusavio dvikovą Gargžduose. Lygiųjų atveju „Banga“ netgi į bronzos medalius pretenduos tik tuo atveju, jei pati įveiks šeštadienį „Stumbrą B“ ir jei „Nevėžis“ neįveiks „Panevėžio“.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,