Logo
 Spausdinti šį puslapį

Inauguruota naujoji Gargždų „Vaivorykštės” gimnazijos mokinių prezidentė

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
„Vaivorykštės“ gimnazijos nuotr. „Vaivorykštės“ gimnazijos nuotr.

Spalio vienuoliktą dieną įvyko gimnazijai svarbi šventė – mokinių prezidentės inauguracija. Nors rinkimai rengti dar gegužę ir naujai išrinkta mokinių prezidentė jau spėjo daug ką nuveikti, jai teko visos mokyklos bendruomenės bei svečių akivaizdoje prisiekti tinkamai atstovauti gimnazijos mokinių interesams.

 

Gargždų „Vaivorykštės” gimnazijos mokiniai jau nuo ryto intensyviai ruošėsi, repetavo, jog ši įstabi šventė vyktų sklandžiai. Po pamokų visi susirinko į aktų salę, kur prasidėjo nekantriai laukta prezidentės inauguracija, kurios kulminacija – iškilminga prezidentės, mokinių prezidentūros ir jos vadovės priesaika. Į šį postą demokratiškai išrinktą Deimantę Meškytę sveikino administracija, klasių atstovai, mokytojai, bendraklasiai, draugai. Nuoširdžių žodžių, palinkėjimų nestokojo ir svečiai: Klaipėdos rajono mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė, kuri linkėjo prezidentei visokeriopos sėkmės ir užsibrėžtų tikslų įgyvendinimo, Gargždų „Kranto” pagrindinės mokyklos atstovai. Deimantę taip pat pasveikinti atvyko jos mama su senele ir mažuoju broliuku. Ji priminė, jog šiame kelyje bus ir pakilimų, ir nuolydžių, bet tėvai ir mokyklos bendruomenė visada padės juos įveikti. Naująją prezidentę pasveikino ir muzikiniais pasirodymais, už tai dėkojame Gargždų kultūros centro vaikų šokio studijai „Trepsiukas” ir jos vadovei Lilijai Šepčenko, gatvės šokių grupei „Feel It” bei jos vadovei Anželinai Papievienei, gimnazijos chorui ir jo vadovei Jūratei Surblienei.

 

Deimantę Meškytę sveikino administracija, klasių atstovai, mokytojai, bendraklasiai, draugai. Gimnazijos nuotr.

 

Kaip minėjo pati prezidentė, šios šventės ji labai laukė, tačiau net nepajuto, kaip greitai prabėgo laikas ir jau dabar daugybė darbų yra padarytų ir dar daugiau jų bus per dvejus kadencijos metus.

„Labiausiai džiaugiuosi supratusi, jog turiu pačią supratingiausią ir nuostabiausią komandą, kuri visada pasiruošusi dirbti ir man padėti“, – teigė D. Meškytė.

 

Kaip minėjo pati prezidentė, šios šventės ji labai laukė, tačiau net nepajuto, kaip greitai prabėgo laikas. Gimnazijos nuotr.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,